Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Jesi li ih dobio na varalicu ili živi mamac? Baka kuku u čamac kada ideš na takvo pecanje pogotovo ako si sam,najmanje muke.

baka

Samo na živi mamac, a kuku ne nosim. Ne znam, možda poslije ovoga promijenim mišljenje pa je stavim u čamac.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Pa ne košta te ništa da ju staviš u čamac baš zbog ovakvih situacija a ne zauzima ti puno mjesta,upotrebiš je baš ako ti nema druge i dobro. :icon_thumright:

No

:hi: Ako do sad nisi nosao tu kuku onda ni nemoj.
Nikad ti prijatelju taj som neće otić.On se izdvojio.
Uvijek će bit s tobom, u tvom sjećanju, i još dugo ćeš uživat u njegovom društvu i trenucima koje ste podjelili.

rj

pusti romantiku  :baba: 3 dana pa bez ribe kući  :icon_scratch: kuka majk
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Otišao jučer, čim sam prošao pored pajde počela je padati kiša  :stripii: i tako više manje padalo je do poslijepodne danas...pecao šarana...pod ceradom jer izbora nisam imao.. :uf: darko i jura su imali nekakvih dogadjanja po tom pitanju...ispravljalo im udice, pucali predvezi..a ja nista...izgleda da je vrijeme da prekinem šaransku karijeru  :stripii: Smuđa se bez obzira na vodostaj da isčačkati.....pošto najavljuju kišu i sutra , sad se vratio jer sam dobio mjesečnu dozu kiše u ova dva dana  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Kakvi su to šarani ??
Jesu izvadili kojeg?

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa šarani su valjda normalni ali pribor im je na nivou babuške  :stripii: dok sam ja bio nisu....a duga je noc pred njima...valjda ce izvaditi neki klinac... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Šta bi tek bilo da na moje mahanje nisi odmahnio,kad bi ja počeo prigovarati  :baba: do Nemetina bi dva puta izbacivao vodu iz čamca koliko bi padalo :stripii:. Na ovakvo ludo vrijeme i vodostaj par smuđeva i som je zavidan rezultat što se ulova tiče a upecati šarana a pri tome ne hraniti par dana prije je već lutrija. Šteta što vas vrijeme nije poslužilo ali sada kad ste posložili čamce,motore i krenuli bit će i lijepog vremena i ribe :hi:

maverick

Samo zaboravih napisati...komaraca ima mali milion.... :uf:

vedro

Drava u Petrijevcima sinoc mrtva, ni da se sta javilo. Komaraca nema bas toliko ali polako se okupljaju :uf:

maverick

Kad dodju ovi komarci iz kopackog ima da nahebemo kao zuti

pajdo77

Pišu po novinama da će doći iz kopačkog klasika,tretirat će halaševo,brijest,nemetin ali ne piše nam se dobro dok se ne smije tretirati po cijelom kopačkom,da im hoće bar netko dobiti taj zika virus a tigrasti im bili kućni ljubimci pa da dođu pameti

šajzika

Bio malo do čamca. Nije dugo prošlo i krenula je borba . Moja malenkost vs grdosija od 55kg.
Kad sam ga već prevuko preko krme odjednom se pojavio Darko i pomogao mi da završimo stvar.
Druže Darko hvala :hi:
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Jebes takvu godinu!
Pajdo i Sajzika drapaju.. :stripii: :stripii:
Daj detalje!
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...