Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Necu slikat kraj stapa pa da vide na kakvu pilu pecam :icon_thumright:. Kako da ju slikam kad se koprca po čamcu?dok ju ja uslikam sve će mi ribe okolo poplašit

baka

Ma hebe ti se kolika je, glavno da si je upecao :ok:.

Prošao sam jučer popodne tamo, ostao sam paf koliko čamaca i ovih s obale  :sha:.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Ni ja Baka ne volim olimpijadu,zato i odem ujutro kad nema nikoga. Navodno im peca puno bolje popodne pa do mraka ali mene to ne hebe previše. Graju i dreku izbjegavam pa odem na vodu,samo mi još treba deset drekavaca koji se svađaju za kvadrat mjesta kraj tolike Drave.

ps

Citat: nekinho  u Rujan 28, 2016, 11:39:43
Jel ovo kutija za sladoled ili amper za pranje praseta na kolinju???
Kolika je ta mrena, ako ne točno, otprilike???  :eek:
Sliku u galeriji sam tražio, dobio sam u kutiji od sladoleda :rofl2:Da me nije nekinho prosvijetlio pušnio bih ovu pajdinu zvrčku, ali za trud dajem mrmcima adresu šefa sale i šaljem novu pošiljku na put :sad11: :sad11: :sad11:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Bio sam malo probati mrenu ali neće danas,Drava opala i ništa se ne dešava tako da sam imao jedno pecanje i manju mrenu,pokupim sa i pređem preko malo bacati mada nije bilo niti rauba. Nakon dva-tri zabaca dobijem na voblera štuku,prvu ove godine. Zlo je što je progutala kompletnog onog dugačkog voblera sa tri trokuke do kopče. Ne pomažu nikakva klješta a onu napravu što joj otvori usta nemam pa sam joj morao odrezati glavu da izvadim vobler :eek:. Uglavnom napatila me tako da sam sit štuke za slijedećih pet godina :baba:

dxdandy

nekinho

Nevalja kad ne grize, nevalja kad guta do jaja....  :stripii: :stripii: :stripii:
E Pajdo crni Pajdo!!!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Smithwick maniac

To mu je bio alibi ako netko naide a stuka nije u mjeri... :stripii:
Kakvo rezanje peraja tu odmah glave padaju
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

šajzika

Niste shvatili poantu. Dobio je na onu rapalu 13cm stuku. Jefino ta i takve velike imaju 3 udice.
Zamisli kolka je stuka bila da je sve spakovala u usta . glava 13cm duzine. Aligator :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Zagor

Pajdo nije skužio da mu metar u inchima, a ne u milimetrima  :stripii:  :rofl2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Nije toliko dugačka ko rapala,malo je kraća. To mi Dukulele poklonio,jedan smuđ i štuka na njega dakle hvata sve. Jedino mu malo đubretara ostavila otiske na leđima al dobro pa ga nije otkinula :ok:

šajzika

Kolki je na kraju bio krokodil? Sta nisi slikao. Znas da tvoj izvjestaj vise nemoze bez slika.

Citat: Smithwick maniac  u Rujan 29, 2016, 13:53:18
To mu je bio alibi ako netko naide a stuka nije u mjeri... :stripii:
Kakvo rezanje peraja tu odmah glave padaju
Ako je sitno onda odmah isfiletira. Ako policija pita sta su sitni fileti on samo kaze . noz je bio tup :stripii:
Stara skola
Audentes fortuna iuvat