Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A ja više po zimi ne...20-30 još mogu...to s Dunavom je vise za po ljeti i s jeseni...omatorio sam... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: nele01  u Prosinac 26, 2016, 21:38:12
A ja mislio ja fanatik (30 km) :stripii:. Svaka Vama cast. Potegnete 100 km za jedno pecanje i to sad u zimu.
Zadnje pecanje , 70km rijeke. Nije mi žao kad ljepo lovim, al ak je neko prosao strujom onda je to jako lose. Bacam u vjetar vrijeme , gorivo i zdravlje
Audentes fortuna iuvat

vedro

Kazete kupili su novi camac od ribe... Bravo za njih, nitko im nista ne prigovara,ne prijavljuje policiji...svi nesto kvocaju a nitko da pisne tamo gdje treba. Neka prave budalama sve vas koji znate kakav se camac voza sa pravim alatom za istrebljenje ribljeg fonda.
Usput gdge su sada policajci? Kobac bi trebao znati puno vise, samo je pitanje smije li pisnuti ...

maverick

:stripii: Bas me zanima sta ce kobac reći...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

On bi nesto i ucinio ali posao je bitna stavka u zivotu...

No

Citat: nele01  u Prosinac 26, 2016, 21:38:12
A ja mislio ja fanatik (30 km) :stripii:. Svaka Vama cast. Potegnete 100 km za jedno pecanje i to sad u zimu.

:hi: 100 km u jednom pravcu svako pecanje  ( autom),a čamcem par km gore-dole.

mossi

Autom 35km, čamcem od 15-30km! U benzinu ukupno 8-10 litara u proseku po izlasku.

ljuska

a što kukate, ja prvo 10 km do punice gdje držim čamac u štaglju jer doma nemam mjesta pa onda vuci autom jedno 230km do dunava  pa spusti čamac pa kad idem kući sve u obrnutom redu :stripii:

mossi

Tebi treba godišnji odmor da bi išao na pecanje!  :BangHead: :uf:

nele01

Vi bas volite :stripii: moram dati zeni da procita zadnjih par postova, mislim da mi nece nikad vise nista prigovoriti.
P.s. mene sramota da kazem da na 5 km autom i 300 m setnje vec imam zimsko mesto, i jos mi se kao nesto ne da ici.

ljuska

a šta misliš kako ženi objasnit da poslije tri dana ribolova nisi ništa ulovio , pa šta ti to tamo radiš :director: :violent1: :rofl2:

maverick

Dobro je dok se pita, loše bi bilo da mene nazove pa ja budem morao reći sta radiš tri dana  :stripii:

nekinho

Kakva ste vi ekipa bolesnika po štapu, ali bolest se širi i dalje, evo zaražen sam i ja, nema mi pomoći...  :no: :no: :no:

nekinho

Usput onako kad već spominjete strujaroše... Prošli tjedan pecao mi poznanik na Hulovu ranom zorom, i kaže pored njega pliva omamljen smuđ od 2,5kg lagano, zanosi u stranu, on ga pokupio meredovom. Pokupio štapove, upalio motor, spomenuo mamicu HEP ekipi uzvodno i krenuo kući, izvadio motor (i čamac će ovih dana) za taj dan mu bilo dosta, a i za ovu godinu mu dosta. Kaže - će se on hebati ranom zorom i čekati smuđa da stisne štap, a ekipa uzvodno (područje PP 100%) operira... Hvala ne! Odgovornih organa naravno ni u primisli.
Eto toliko.  :hi:

maverick

Šteta , ali ne sekiraj se čim prodje 01.01 renđeri ce na vodu da vide da li je kupljena koja dozvola više....pa nakon par dana niti njih niti policije...