Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

Hvala lijepa,tebi i svim pecarošima svako dobro u novoj godini.  :icon_thumright:  :bye:

mossi

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

nekinho

maverick

Citat: No  u Prosinac 30, 2016, 22:38:37
Hvala lijepa,tebi i svim pecarošima svako dobro u novoj godini.  :icon_thumright:  :bye:

Da znaš koliko zadovoljstva doneseš kad te čitam...ne bi ni pecao, samo bi pisao  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Bio i ja jučer na ispisu za ovu godinu!Dosta tužno stanje na vodi! Iščačkao dva komada od 2.5kg , vidio nešto ribe koja nije preživila električare  :BangHead:! I na kraju mi pod čamcem ode ogroman smuđ , kad nisam pregrizo štap od muke !! Ali neka , to je izgleda bila pozivnica za 2017.godinu pa se odazivam odmah prvi dan ako ne zaguzimo na dočeku  :stripii:
Ovim putem želim svima puno sreće i zdravlja u novoj godini!! Bistro!!  :icon_thumright:

No

Citat: maverick  u Prosinac 31, 2016, 09:21:21
Citat: No  u Prosinac 30, 2016, 22:38:37

Da znaš koliko zadovoljstva doneseš kad te čitam...ne bi ni pecao, samo bi pisao  :occasion14:

:hi: Ne može to tako, da nema pecanja ne bi bilo ni pisanja ovdje. 
Nek nam bog da zdravlja,za volju ćemo se sami pobrinut,pa će bit i pecanja i pisanja i druženja.
:icon_thumright:  :occasion14:  :bye:

grga

dravski pecaros

evo i ja po tradiciji zatvorio godinu pecanjem  :occasion14:  :bye:

pajdo77

I tri imenjaka otišla do prokopa. Šta reći nego :ok:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Slike ne govore tisucu rijeci u ovom slucaju :)  Bilo je sjajno!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

ps

Proveo zadnje pecanje u ovoj godini s dravskim vukom Pajdom i njegovim naučnikom Dukulele. Gledao sam i divio se tom spoju lovca i prirode, vrijeme smo proveli učeći cake od stručnjaka za pitanje smuđa, iako je to malo vremena da nam majstor Pajdo pokaže i mali dio svoga bogatog znanja i iskustva.Dukulele je dečko koji ima instikt lovca, ali mu treba još fino brušenje od njegovog učitelja, ima samo jednu manu, lako se izgubi, kad smo krenuli kući na 6-7 metara je skrenuo s puta :stripii:Pecanje s moja dva imenjaka sigurno zaslužuje reprizu :thumbsup:
P.S. Da, nismo imali ni udarca, što nije ni bitno, je ovo izlaz za pamćenje. :notworthy:

nekinho

Spriječili me gosti jučer da taj spektakl i mini okupljanje vidim uzivo... od 365 dana u godini gosti pogodili baš to popodne kada je Pajdo dijelio svoje veliko znanje.  :uf:
Baš mi žao, ali vjerujem da će biti još koji tečaj pa ću sudjelovati sa veseljem.  :bye:

pajdo77

Ma bilo je za pet :takoje: samo što je Dukulele gledao onu ribičku prognozu i gdje je vidio četiri zvjezdice za uspjeh u ribolovu to samo on zna. Jedino što smo uspješno zapinjali :stripii:. Drugi put treba ponijeti štapove za senk,onda bi bili bliže jedan drugom,ovako se razbježimo ko rakova djeca pa je slaba komunikacija osim kad se okupimo oko korpe sa kuhaniim vinom :icon_thumright: