Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Dukulele

Ajde sta si jazavac,  pa ima hitna i u Aljmasu ako bas odlucis umirati  od starosti na taj dan :)

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Ako ja riknem ti kuć na Doček Nove nećeš stić tako sposoban. Samo pelcuj,kad dođu pajkani ja kažem da me ti vozaš okolo pa da te onda vidim :stripii: :icon_thumright:

majstor

Odite negdje blizu, jer će vas Dukina navigacija navesti u Mrežnicu ili Kupu kod Karlovca.  :stripii: :bye:

šajzika

Regata osijek aljmas je sutra

Poslano sa mog NOA_MOVEse koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

nekinho

Neću na regatu sutra ali ću zato sve učesnike regate pozdraviti sa svoje pecaroške pozicije, a koje to ni sam neznam, gdje me mrak izbaci i gdje me prve jutarnje zrake zateknu....

majstor

EEE što je mladost. Mi stariji uvjek na isto mjesto.  :stripii: :stripii: :uf:

Ivan Borojević

Citat: šajzika  u Lipanj 09, 2017, 11:50:43
Regata osijek aljmas je sutra

Kada starta, ja bi isao sa kajakom, jos malo kondicije neskodi prije moje regate Legrad- Aljmas- Vukovar krajem mjeseca. :hi:

šajzika

U 10 iz zimske luke

Audentes fortuna iuvat

Ivan Borojević

Citat: šajzika  u Lipanj 09, 2017, 17:44:11
U 10 iz zimske luke

[/quote Ok, hvala na odgovoru. Dolazim definitivno, samo sto se ja necu zadrzavati dugo u Aljmasu vec nastavljam ka Vukovaru, tako da stignem do veceri. Tko bude isao prepoznace me u crvenom kajaku sa crnom crtom duz boka plovila, crnoj sportskoj majci dugih rukava i maskirnom sesiru. Izgledam strasno ali nebojte se, ne ujedam, slobodno mi pridjite da se upoznamo. Vidimo se sutra. :hi:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

alex7777

Citat: Dukulele  u Lipanj 09, 2017, 11:09:13
Ajde sta si jazavac,  pa ima hitna i u Aljmasu ako bas odlucis umirati  od starosti na taj dan :)
NEMA U ALJMASU HITNE PA GA HEBI SAMO DA ZNAS  :stripii:

Dukulele

Bio sam na pecanju, ne smijem ni rec kolko sam se ribe navato pored Pajde,  on je naravno  pecanje proglasio neregularnim - ali znalac je znalac - ja sa svojim spagetom od 1.80  ubio kapetana i njegovu letvu onu stogramsku :P 

Camac i motor, sve super ide,  odusevljen sam i radom i brzinom i ma sve! :)

Malo regate

Malo mene ;)

Malo Pajde moga!

I malo ulova :)

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

pajdo77

Dukson i ja smo proveli jedan super dan na vodi a i napravili posao :takoje:. Stavili njegovu yamahu na Orašje i to nam je bilo ono što smo si zacrtali a pecanje je bilo "već kad smo tu". Za motor samo riječi hvale :ok:,bolj motor teško da je mogao kupiti. Radi ko singerica. Ni sam ne znam koliko puta ga je palio jer smo se puštali i bacali i ni jednom nije špagu morao vući dva puta. Ništa nismo morali podešavati(nit mi to znamo) :stripii: a ide ko zmaj.Vjerujem da je brži bar 10% od mene ako nisam malo i rekao no nismo djeca da se trkamo i jako mi je drago zbog njega što smo nakon silne potrage pronašli taj motor. Sad uzvješće što se tiče samog pecanja. Dakle odvezli se sa spusta kod flotile do iza prokopa i bacamo sa Baranjske strane,Duksonu udara,otpada a ja ko bik na livadi,mogo sam komotno štrikat čarape koliko mi je pecalo. Kad je na Baranjskoj strani teren postao nezadovoljavajući prebacili se na našu stranu-njemu udara a meni naravno sve po starom. Bilansa svega njemu desetak što udarilo što otpalo(mora odpast kad je taj vrh štapa mekši),pukla struna na ribi(imao gospodin čvor iznad varalice al neće on to sad malo odrezat pa ponovo zavezat kopču) i normalno pukla struna na lijepoj ribi. Napecali se mi tj on,ošli u Javor na pivo kad majstor vadi iz torbe neke mini-voblerčiće i kaže"evo pa drugi put probaj na ove,na njih mi je udaralo". Dakle nakon pecanja on meni daje voblera a na vodi ih sakrivo od mene da ne vidim šta on to baca,ja normalno nisam ni gledao sa čime vitla i tako on ima tih desetak odpadanja,dvije izvučene na sakrivene voblere i pošto nismo imali iste uvjete na vodi ja ovo pecanje proglašavam NEVAŽEĆIM. Drugi put ću i ja probat nabavit te mini voblere pa da vidimo tko je šef sale. Eto to je sva istina jučerašnjeg izlaska pa vi prosudite sami. Uglavnom bilo je super i to ćemo idući tjedan ponoviti u kasnim popodnevnm satima(sa istim voblerčićima) i onda pišem tko je kako prošao. :hi: