Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

feco

Super, čestitam pa nije on mali. Meni je ovo treći smuđ  a pecam već punih 15 dana. Pecat ču još cijeli drugi mjesec i onda na posao.....tek u drugom mjesecu očekujem bolje rezultate
BRZO I BEZ VEZE

pajdo77

Pa dobar ti je prosjek s obzirom da ti to nije primarna vrsta ribolova već ribolov šarana. Imaš sonar,gledaj,pipaj bit će njih još :baba:

nekinho

alex7777

Feco svaka ti dala makar vode iz bokala  :stripii: a zato je nemogu uvodno nista uhvatit poceo si mamilice kojekakve radit  :rofl2: u svakom slucaju svaka pohvala imam ti ja slican slucaj ja ga jebendisem vec ajmo rec dugih 15 godina ne 15 dana godina  :uf: i prosle godine mog pajtu prvog susjeda navucem na smudja na blinkanje i totalno sam ga zarazio sta ja to i on kupi i redom i najveca fora ti je da je on nakon 5 6 izlazaka na vodu marnio smudja ni manje ni vise nego 8,5kg da to je bilo prosle godine zimus a ove godine tj sezone kad god sam ga poveo on je pomeo par smudjeva a ja ko tulak samo hranio šedovima promatro i redom al reko sam ja okrenut ce majmun dupe  :stripii: pajtas samo udri nemoj bit ko ja  :crutch:

majstor

Ako ne izlaziš i ne loviš - nema ulova. Osim krasne ribe, nisam visio pred tv - om ili računalom, nisam potrošio novce za pribor na Ebay-u, i još sam spavao ko beba. Profesionalci oko mene nisu imali ulov pa sam im rekao da sam sigurno nešto krivo radio. :stripii: :stripii:

No

Bio na Dunavu, i održao obećanje.
Donio sam vjetar, kišu i snijeg i odnio sam dva smuđa.  :ok:

Kolega dobio lijepog soma, ja tri smuđa. Vozali se po Dunavu,uživali u vjetru  :uf: kisli, sušili se, grijali kuhanim vinom, namontirali  komad ograde oko kućice po snijegu, skrenuli do Žabca po Dok-ove proizvode...

Nije bilo bajno što se tiče pecanja, ali je sve u svemu -bilo   :ok:

Večeras za kraj, kao poklon, jedan susret na vodi sa dva momka iz Slovačke, koji imaju više nego dobar čamac. Pristali smo da pogledamo, i poput pravih "nas" pitali bez srama  :stripii: koliko košta čamac.

Veli stariji od njih, komplet 35 000 eura.

Ne znam jeli vrijedi tu lovu, znam da nikad tako nešto neću imati i znam da bi vrlo rado imao takav čamac kad bih mogao platiti to zadovoljstvo.

Lijepo je vidjet tehnička riješenja i detalje. Elektromotor s daljinskim, mrk i ozbiljan  :ok: koji ima nekakav program i drži ih u struji popud sidra. Sklopi se sam. Ma čudo, koje počiva na dva akumulatora od 80ah.
Sonari me inače ne zanimaju ali ovog ne možeš da ne vidiš - kao televizor. Udaljili smo se od njih dobrano i još ga vidiš kako svijetli  :eek:

Momci sasvim ok. Čim smo pristali nude nas wiskijem i konjakom. Nismo pili, uživali smo  gledajući čamac. Kod njih vele ima puno više krupnih smuđeva ali imaju zabranu od 31. 01. nema pecanja.
Tu su od srijede i ostaju do srijede.

Rastali smo se u sumrak, sustigli su nas pred samim Aljmašem, jbt. svijetla na tom čamcu svijetle kao leteći tanjur.

Kao i zadnji put, bio je lijep i pogled s vode  na osvijetljeni Aljmaš. Lijepo je to i specifično mjesto.
Nadam se da ću ga posjetiti još koji put ove godine.

alex7777

a znaci vas trojicu sam ceko sat vremena da izvadite camac  :stripii: :uf:

No

:hi: A ne.  :no: Nisi, čamac od mog prijatelja stoji u Bogazu pred kućicom, nismo ga vadili. Slovaci svoj vade svako veče.
Zaboravio sam napisati da se njihov čamac zove Aluma craft ili tako nekako slično.
Odličan.

alex7777

znaci sa Darkom ides bunarit  :stripii:    ma bili neki trojica parsun 15ks taman kad sam doso iziso taj ceski camac i onda ovi momci nikad camac da izvade ko kakve mlade  :uf: pa jos stali gore zakrcili put prema spustu sminkaju camac a lega nemoze dotjerat auto dolje nemoze proc od njih  :pirate:

ps

Vidio sam taj čamac na prikolici pred "Starim mlinom" u Dalju, stvarno prekrasan :thumbsup: 

alex7777

jos bolje izgleda na vodi kao plutajuci disko  :stripii:

No

Citat: ps  u Veljača 05, 2018, 07:37:06
Vidio sam taj čamac na prikolici pred "Starim mlinom" u Dalju, stvarno prekrasan :thumbsup:

Da, to je taj.

majstor

Imaju čamac, ali su možda ulovili manje nego vi.  :stripii: :stripii:

No

Ma nema to veze s ulovom.
Od srijede su ulovili tri smuđa kao i ja u subotu. Nisam to spomenuo u postu jer to jednostavno nema veze jedno s drugim.

Čamac je naprosto vrhunski. Funkcionalan i lijep, a i ljudi u njemu djeluju sasvim  :ok:.

Čuj kad čovjek da toliko novca za pribor i potegne mnoge kilometre da dođe uloviti krupnog smuđa, kojeg uslika i pusti. To može značiti samo jedno. Taj čovjek voli onaj magični kvrc zbog kojeg i mnogi od nas hodaju uokolo nudeći vlastiti nos i guzicu, da promrzne i pokisne.

Kad to možeš raditi na vrhunskoj razini, vrhunskom opremom, to je  :ok:
Nisu se oni došli takmičiti sa mnom ili s tobom, nit su se došli beljiti s tim čamcem. Došli su ljudi uživati u ribolovu.

Vjeruj mi da mi je žao što je takva godina, što imaju poprilično neuspiješan ribolov i nadam se da će im sjesti bar jedan lijepi krupni smuđ do kraja termina.

šajzika

Citat: No  u Veljača 05, 2018, 09:45:45

Nisu se oni došli takmičiti sa mnom ili s tobom, nit su se došli beljiti s tim čamcem. Došli su ljudi uživati u ribolovu.

Tako je. Za svoju dušu.

Inace ova trojica s parsunom uvjek sve uštopaju, kao da je njihov spust. Dobro da auto ne parkira tamo. Svakakvih ljudi ima
Audentes fortuna iuvat