Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Bravo Dukson, ko ih hebe ljubomorne.  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Nego ti napisa da uzvodno se baš i ne da veslati?!
Jel teško i sporo ili nemoguće?!

Napiši mi u poruci ili na Viber, gde si kupio kajak i po koje nofce.

:hi: :occasion14:

Dukulele

Dakle, bio sam na pecanju.

Link na opsiran izvjestaj o pecanju se nalazi ovdje http://dm-ribolov.com/home/kajakom-od-miholjackih-martinaca-pa-sve-do-gata

Mossi, ide on uzvodno, daleko od toga da ne ide uzvodno, ali nisam puno lutao da se ne razilazimo.  Kontam da se gore-dolje koji stotinjak metara hladno moze vrzmati i odradjivati neku lokaciju. Bar meni ne predstavlja problem, a sad za ostale ne znam.

Ostalo u poruci!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Zagor

Na tom dijelu Drava ide između 5-7km/h. Može se veslati uzvodno ali polako i sporo, naravno uz pomoć povratnih tokova i mrtve vode gdje miješa je puno lakše.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

mlb

Druže duksone podhitno se nalazimo na cugi da mi rješiš jedno takvo plovilo da si i ja malo razgibam s vama!!

No

nekinho

Mora da je pisao pod utjecajem slavonskih opijata.
Nikad kraja tim pecaroski dogodovštinama i lažima.
U svakom slučaju  :icon_thumright:

Dukulele

Citat: mlb  u Lipanj 28, 2018, 21:56:58
Druže duksone podhitno se nalazimo na cugi da mi rješiš jedno takvo plovilo da si i ja malo razgibam s vama!!

Sad ne znam el me prcas ili ne, ali to bi bilo zakon:)  Javnem ti se u PM, a iovak ionak te potrebujem kao senseia :)

nekinho

Duksone zar si ti to nogirao Pajdu?
Pukla ljubav, otišla draga, sve je bila samo avantura...  :stripii:

šajzika

Pukla ljubav.
Vidiš da mjenja sensei-a
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Aahahaha, ma pricamo o sonarima i radarima,  Pajdo ima jednu sasvim drugu ulogu kao mentalni vodja :)

mossi

Citat: Zagor  u Lipanj 28, 2018, 21:50:18
Na tom dijelu Drava ide između 5-7km/h. Može se veslati uzvodno ali polako i sporo, naravno uz pomoć povratnih tokova i mrtve vode gdje miješa je puno lakše.

Ma daa.. svi uglavnom kajake i slične ljuske koriste za bucolov i spuštanje.
Ali ja imam neke indijance koji idu 12-14km nizvodno Dunavom i nazad.
Pa mi je to kao nekakav cilj u životu .. hebo me cilj ..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Sve u svemu .. još uvek tražim plovilo ..
Kažu sad počinje škola veslanja za decu pa idem da se prijavim..  :glasses9: :uf: :mt1032:

maverick

Punac 67 godina...do prosle godine je isao do usca i nazad u jednom danu. Oko 60 km...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Dukulele

Nemojmo mjesati kruske i jabuke, ovo je ribicki kajak,  sirok, stabilan,  ali ne reze vodu kao rekreacijski/sportski kajak,  mislim da je kolega jovicabor vec pisao o tome.

S mojim ja ladno mogu odradit  neki komad od parstotinjak metara upravo onako kako je Zagor rekao. Ali da se uzvodno selim par km i da nesto tjeram, nema sanse.  A ni nije mi napeto.

A ti mossi, ladno u skolicu pa leva desna :) I najbolje ti je, dodjes kod mene u goste, malo ovog mog odveslas na Dravi pa odma vidis gdje si :)

maverick

I mi imamo slican kajak...onaj siroki sto se vidja cesto po oglasnicima...nije neki sad sportski....pa onako iz mjesta provozam klince 3..4 km uzvodno...prije nekog vremena sam kupio dvostruko veslo...i ide odlicno s njim....Mada mi smo svi u nekoj kondiciji..i naravno alkohol nula....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"