Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

feco

:rofl2: :rofl2: uuuuuuuu, imao sam i ja sličnih ludorija sa šaranom, npr. da štap zapne za rolu na krmenom zrcalu i tako ga stignem uhvatiti. Ne zna se šta je luđe.....mrena ili šaran. Do sada nisam ostao bez štapa i role samo pukom srećom.
To se događa ako je štap položen vodoravno i pogotovo ako nije u držaču....treba vrh malo podići gore, onda ga neće isčupati.
BRZO I BEZ VEZE

pajdo77

Ma da imam onu kameru pa da ti vidis te festivale na mojim izlascima na vodu ukocila bi ti se vilica od smjeha.to nije pecanje,to je borba za goli zivot

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Mislim da je pecanje prezahtjevan sport u našim godinama. Neki dan me riba prvo otuširala u 5 ujutro. Onda, u meredovu jurula prema drugoj obali pa sam skoro naglavce pao u vodu. Na kraju mi se poskliznule mokre kroksice, pa sam skoro pao sa 3 metra visine u vodu sa štapom i jednoj i ribom od dvadesetak kg u meredovu u drugoj ruci. Pogledam na dugu obalu jel me tko vidio, a ono cijelo naselje gleda. JBG da nisam bio mokar, otišao bi im naplatiti gledanje predstave. Pajdu potpuno razumijem.  :stripii: :stripii:
Borba, ne pecanje, život visi o niti, a gledaoci prezadovoljni.

smudjoslav

Citat: pajdo77  u Listopad 13, 2018, 08:28:06
Ma da imam onu kameru pa da ti vidis te festivale na mojim izlascima na vodu ukocila bi ti se vilica od smjeha.to nije pecanje,to je borba za goli zivot

...Meni se i ovako ukoci vilica... :stripii: :stripii:
Kada bi bilo propraceno video materijalom mislim da bi grdne pare zaradio preko youtubea... :clap2: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Ja čekam dozvolu da okacim smudja sto je retfala ulovio  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

retfala

Svjetski rekord smuđa sam ulovio..hahaha...vratio se danas sa dunava...odlicno se proveo...ulovio soma..smuđa...sarana...upoznao jednog naseg forumasa...vrijeme prekrasno...milina 

maverick

Samo da se zna...nije moj ulov vec od kolege retfala...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

:stripii: :stripii: I ja sam takvog upecao jučer :hello2:
BRZO I BEZ VEZE

pajdo77

Pa treba i za ovog i onog od pet kila znanje kako ga prevariti-bar ja tako mislim posto mi je drugo ime Pajdo-kesega a ne smudjomlat.

SMT

Promašio varalicu, ja nisam promašio njega, dobio iza ušiju,borio se kao veliki, pliva još Dunavom,uz mala negodovanja... On dao meni, ja dao njemu, nereseno...  Svako dobio svoje, sutra novi dan...Ostao sam nešto dužan i od prošli put...

Bio sam u dobrom društvu, počastili me pivom, pozdravljam momke... :bye: :bye: :bye:

Lep dan na vodi...

maverick

Bio malo do Drave...jedva da upišem novi štap s nekom socijalom

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

A očekivano za taj rang kvalitete...čak sam radio dosta opusteno i 3.5 gr....Svakako ono što sam želio mislim da je u tom paketu. Jedva čekam da imam udarac na jig jer ovog smudjarka i malo većeg bajkoša sam dobio na vobler

Debeli šef

Citat: SMT  u Listopad 13, 2018, 18:51:26
Promašio varalicu, ja nisam promašio njega, dobio iza ušiju,borio se kao veliki, pliva još Dunavom,uz mala negodovanja... On dao meni, ja dao njemu, nereseno...  Svako dobio svoje, sutra novi dan...Ostao sam nešto dužan i od prošli put...

Bio sam u dobrom društvu, počastili me pivom, pozdravljam momke... :bye: :bye: :bye:

Lep dan na vodi...

nekima su čistiji čamci nego moj dnevni boravak.  :icon_thumright: