Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

On sam radi od blazujke..iznimno plovni čamci
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: kawasaki  u Studeni 25, 2018, 12:04:40
5.5 l tamo i nazad sa ful gasom... Kakav imas camac?  :hi:
od blazujke pajtas  camac ima cca 115kg 120kg  , yamaha 15ks jedino nisam napomenuo elisa je 12 p  :hi:

kawasaki

Brzi od Bolena.

Rap

Koliko km puta?

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk

Rap

Koliko je to km?

kawasaki

Brzi od Bolena.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: maverick  u Studeni 25, 2018, 14:28:05
Dvadesetak mozda
Cca 5.5 l na sat?!

maverick

Čini mi se da je napisao 5.5 l do žute zemlje i nazad...od spusta kod crkve

kawasaki

Napisao je 40 km i tamo i nazad? Hbg ja razumio da je 40 km.u jednom smjeru.
:flasica:
Brzi od Bolena.

maverick

sve u svemu idem cca 40esetak  do zute i nazad cca 5,5l

Vi iz Ðakova ste zaljubljeni izgleda 😂 i nikako da uzmete u obzir da alexa nekad zaboravi po neki znak interpukcije dok tipka...iza riječi "40esetak " bi trebao zarez 😂

Rap

Hehehe ...svi parametri govore da ne bi valjalo da je vise

alex7777

da skratimo ovu teoriju zavjere  :stripii: od spusta do zute zemlje ima 13+km malo iznad spusta 81rkm  do table 94rkm  , sipao sam 11litara u rez. palio motor 10tak puta na kanti u dvoritu radio a sta ja znam 15 minuta sve ukupno  , kad sam kreto gore prvi put nije valjalo pa stao sustit iglu na zadnuu rupu pa opet gore naon 100 200 metara jos i daje nevalja e onda stao prebacio rezervoar i sve dumine iz palube prema naprijed i onda gas gore znaci dosad sam nesto goriva potrosio ako se nevaram , i onda bilo je tu i vozanja dva tri premjestanja kad sam doso kuci ostalo oko 5l u rezrovaru donio sam ga kuci bas iz tog razloga da vidim na cemu sam
Sto se tice brzine ide ko sotona nakon sto se zaleti zaboravio sam rec da je elisa 12 tih takozvanih pića i kontam da idem cca 40km mozda manje mozda vie i to ceo izmejrit GPS-om 
taman kad sam bio na uscu nailazi cova sa orasjem ako se nevaram i honda 20ks jedva me stigo i nije bas pobjego daleko nevjerujem da nije isao ful gas  :hi:

alex7777

Citat: Rap  u Studeni 25, 2018, 14:34:15
Citat: maverick  u Studeni 25, 2018, 14:28:05
Dvadesetak mozda
Cca 5.5 l na sat?!

pajta sta ti nije jasno  :sha: da yamaha 15 ks trosi cca 5l na sat  :icon_scratch:

maverick

Rap bi sad vrlo rado izvukao paralelu s e tecom... :stripii: