Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

No i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Citat: Debeli šef  u Studeni 15, 2018, 20:43:47
Citat: rj  u Studeni 15, 2018, 19:52:23
Citat: Debeli šef  u Studeni 15, 2018, 19:25:10
hoće raditi ova vertikala i kad zazimi?
ovo je postalo neizdrživo. šibaju kao na kartingu gore-dolje, cijeli jebeni dan. dobih morsku bolest od valova.

i sve neki bijesni motori, kao da ih negdje džaba dijele, a ribu gledaju na televizorima većim nego ja dnevnik doma. ma nisam ja ljubomoran ni zavidan, imam koliko mi treba, ali ovo više nije pecanje.

daj bože neki teški minus i košavu, da kad odem na dunav malo umirim živce.
Kaki je čamac?  :stripii:

smiri se ..staje polako aktivnost soma ..pa će i vertikala na spavanje ak se ne provali smuđ  :stripii:
nemam brate više živaca.
danas ostanem u mrak a voda oživjela. prekrasno. i dolaze likovi 20 metara od mene, sonar 22 inča, svijetli kao mjesec. prođu pa su nešto vidjeli, pale makinu i prolaze još jednom. možeš tekmu gledat na tome, pitam likove, oni se smiju ne može, kaže. a ništa, onda idem doma gledati.

Kakav je čamac, motor?
#foxrage
#fox_rage_fishing

rj

ma ovaj naš belišćan 100%
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

Od petka do danas, pošto je sve ove jeseni naopako , bilo  je opako, varani su šarani a onaj zubati ostavljen je neka pati   :stripii:

Pretvorio sam čamac u ordinaciju, a mikrolokaciju na rijeci Savi, u čekaonicu, u kojoj se čeka šaran. Bilo je hladno, na trenutke dosadno, ali ipak ordinacija je radila i upoznao sam trojicu, divljih, snažnih šarana. 

2013 honda accord sport 0 60

Pošto je bilo sve u znaku šarana, večerali smo sinoć i "odojka" od šarana.
Kolegi guza zinula za pečenom ribom i išli smo loviti koju babušku ili deveriku, međutim dolazio je samo mali šaran, kojeg inače uredno vraćamo ali ovaj put dvojica uz jednu babušku nisu imala sreće.

Uz šaranski "odojak"  bilo je i cedevite dark

Nakon toga spustio se mrak nad naše očne kapke i kao dva sita puha utonuli smo u san.

Sinoć sam zatvorio ordinaciju i jutros probao  onog zubatog, što pati,  :rofl2:  prevariti na gumu, i gle čuda uspjelo je. Ulovio sam par grgeča i jednog smuđića   :hello2:
Obradovalo me tih par čvokova kao da sam stvarno lovio.

:uf: Nevjerojatna godina.

Na obali su se izmjenjivala lica svakodnevno, ali nitko nije ulovio ništa.
Sve "zgubidan" do "zgubidana"    :stripii:

maverick

Ajd pecanje...kako tako...ali mnogo zavidim na hrani i piću u takvom ambijentu  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ĆIĆOK

Prvi ove godine,pliva dalje jer je bio samo jedan.

mossi

Slika govori više od 1000 reči!   :uf: :rofl2: :stripii:

Duksonov 1. izlazak na Dunav!  :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Oma kapitalna riba .. regularno za usta!  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

:hi:

Lep dan..
2 bucova 1.5-2kg svaki,
dve male mrene
slina na struni
jako lep udarac verovatno smudja
ništa nisam doneo kući osim dobrog raspoloženja.  :icon_thumright:

dravski pecaros

slike za :notworthy: :notworthy:

krasan šaran vretenac  :hello2: :hello2:

doču i ja jednom na taj dio dunava pa makar i gumom od traktora  :stripii: :stripii:

nekinho

Pa tko tog talibana po Dunavu voza?
Još i ribu vata  :uf:

No

:hi: Otišli u četvrtak u jutro. Probao sam još jednom čekati šarana, ali stigla je voda od ono malo  snijega  i ledene kiše, tako da je Sava, djelovala kao mrtva.
Jučer je bilo prohladno, uz lagani vjetar, i definitivno sam  odustao od čekanja šarana.

Na vodi nikoga osim nas dvojice.
Kružimo kao kornorani po vodi, bacamo gume.
U jednom trenu zapnem i zaključim, mogao bi se i usidriti tu gdje je zapelo. Dignem sidro i spustim se. Voda nije brza, lagano namotavam špagu i kad sam već bio blizu, pomislim, možda bi ju  bilo dobro probati "zasvirati", možda se otkači.

Štap mi u zagrljaju lijeve ruke, kojom primim špagu a desnom dole niže naglo napnem i otpustim.
Jednom, dvaput, prolazim mjesto gdje je zapelo.
Vidim ništa od toga
Uzmem štap u ruku špaga nategnuta prebacim preklopnik na roli ali se ne odmotava i špana.
Pogledam gore, omotana oko druge ili treće vodilice. Za bilo kakvo odmotavanje bilo je kasno, štap sam morao spustiti prema vodi da ne pukne i on se tog trena rašteka i ode gornji dio CD-a u Savu.
To je situacija u kojoj se valjda razmišlja dvjesto na sat. Sjurio sam se do motora, sa, u desnoj ruci  visoko podignut  doljnjim djelom štapa na kojem rola još uvijek zuji, i lijevom rukom potegao špagu na motoru. Brrm, pali ta stara yamaha, uključim mjenjač i krenem uzvodno.
Čamac ide a ja se vraćam na njegov prednji dio i namotavam strunu na rolu, kako namotavam, i kako se čamac približava, tako izranja štap.
Kad sam ga dohvatio, uhvatio sam rukom špagu iznad vrha štapa i potegao tako da se i ona varalica dole otkačila.

Ufff   :uf:
Sve se odigralo puno prije nego što vam to sad opisujem.
Sjetio sam se odmah Pajde i opisa njegovih vratolomija po dravi,  :stripii:  izgleda da i Sava ima svoga Pajdu.  :stripii:

Poslije podne sam na jednom mjestu napipao smuđiće.
Lovio ih i puštao, jer su bili mali. Baš mi je bio sretan jučerašnji dan, spsaio sam štap i još dobio šest  dodira smuđa nakon duuuugo vremena.

Jutro nas je dočekalo s vjetrom.
Tugaljivo smo gledali kroz prozor i gledali namreškanu vodu, dok smo istovremeno  u toploj sobi slušali kako vani fijuče.
Jedini normalan zaključak, nakon par sati čekanja je bio da odsviramo povlačenje.
Ipak su ovi ostatci zdravlja važniji sad, nego nekad dok su bili cijelina, pa valja šparati dok se još ima šta.

Harley

To si prešutio, hahahahahaha,  dam još sedam dana bolnice da to mogu vidjeti!

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

No

Nije snimljeno, nema gledanja, nema izležavanja, aj ti kući što prije.  :director:

:occasion14:

alex7777

pustio camac napokon u startu problem PRETEZAK JA i udice i rezrvoar i redom ja po gahttps://www.pecaros-os.com/Smileys/Lots_O_Smileys/rofl2.gifsu izgledo sam ko da ciljam patke na nebu , spustio iglu na zadnju rupu sve prenio do prednjeg dijela i gas leti camac ko avion moram smrsat ice brze  :uf: :stripii: nabrzinu doso do zute zemlje i lagano nazad nisam imao ni cvoke al i briga me ovo je bio dan za izlet sreo neku familiju  :rofl2:

kasno sam se sjetio da sam ponio mob sa kamerom  :uf:

sve u svemu idem cca 40esetak  do zute i nazad cca 5,5l goriva ful gas  :hello2:

maverick

Bravo...bitno da si zaplovio  :ok:

kawasaki

5.5 l tamo i nazad sa ful gasom... Kakav imas camac?  :hi:
Brzi od Bolena.