Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

alex7777

šajzika

A i ti se Stepa slikaš sa svakim. :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Hm, nisam ja bilo tko  :glasses9: dečki htjeli uspomenu sa najkontraverznijim Alasom današnjice  :stripii: :rofl2: :stripii: :pije: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Da, odlična ekipa...Juče prijatno druženje sa momcima... Pozz za sve...

Danas sam imao radnu posetu, visoke ministarske delegacije... Hokejaški rečeno, “prvi napad” :stripii: :stripii: :stripii:

Ministri su prvo hteli obići znamenitosti grada, muzeje, dom kulture, pogledati arhitekturu, nije ih kafana zanimala...

Nakon toga se išlo u “teške pregovore” vezano sa sirovinu za izradu guma(shadova)... Sklopljeni su medjunarodni Ugovori o saradnji sa industrijom guma iz Pirota... 4 gume su ponete za uzorak...

retfala

Sirovina je odlicna....kamionski program ide za glavinjare

SMT

rj

neko će da pliva  :whip2: a taj neko neću biti ja  :laughing7:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Dok su kraljevi obilazili inozemne destinacije...ja sam se patio po Dravi. Jedva nula....vjetric bas tamo di je riba
...i bezuspješni pokusaji da napravim lijep selfie  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

nebi ja bio bez sranja da ga hebes kud nisam ni cvoke imo izletim punim gasom 10 metara na pijesak  :uf: slomio se sat ipo vremena da odguram camac nazad u vodu  :crutch: jos se moro i skidat u gace da ga u vodi odguram par metara jer je bilo 5 cm vode smrzo se ko krispan  :angry5: bar sam noge opro  :stripii: jao jao

maverick

:stripii: nije za tebe vise od lame

pajdo77

Hebeni su ti pjesčani sprudovi. Navodno se pojavio nekakav i tu kod 15-og km drave,kod dalekovoda unazad par dana. Istina ili ne pripazite vi koji pilotirate na relaciji prema usću. Dakle od mljekare do prokopa malo opreznija vožnja.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

nekinho

Jebeni su dravski sprudovi. Nije daleko ni onaj kod osječkog kolektora na Nemetinu. Taj je iznenadio mene i kolegu ima mjesec dana....
Uglavnom opreza nikad dosta  :hi:

bonus

Citat: maverick  u Studeni 29, 2018, 18:53:13
Dok su kraljevi obilazili inozemne destinacije...ja sam se patio po Dravi. Jedva nula....vjetric bas tamo di je riba
...i bezuspješni pokusaji da napravim lijep selfie  :stripii:

Nego...u slučaju da ih vraćaš nazad...ajde ih ostavi tamo negdje u blizini našeg veza,
ili gdje nema vjetra  :D ... ono, šačica dobrodošlice za nove... čisto da se sutra ne smrzavamo
tražeći...jest da imamo četvorku, ali bar neznamo pozicije  :sha:

maverick

Ne sekiraj se...nisam C/R  :stripii: A mozda se vidimo sutra ako ne bude jako hladno  :uf: