Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Pazi kad sam video tek kad sam okačio sliku .. to ti kao ono kad piješ šampanjac a digneš mali prst!.

Evo zameniću fotku.. čisto da ne bude zle namere.. jer je kod mene nema nikad.   :occasion14: :hi:

majstor

Samo ti lovi - srednjak nas ne smeta - zavidni smo što ideš i loviš. Sljedeći srednjak uz smuđa od 13 kila.  :takoje:

feco

Samo luđaci ili veliki entuzijasti bi išli na vodu po ovom pasjem vremenu, a ja sam jedan od tih i (časna riječ) ne znam u koju grupu pripadam. Uglavnom....bio sam na pecanju....i jučer i danas. Jučer dva smuđa, a danas devet  :eek:.....nisam ništa vagao, ali od 1 pa do 2,5 kg, odokativno. Ponio sam si samo dva kilaša.....jednoga si pržim danas za večeru.
Eto... :hi:
BRZO I BEZ VEZE

šajzika

Audentes fortuna iuvat

SMT

Citat: feco  u Siječanj 18, 2019, 15:11:27
Samo luđaci ili veliki entuzijasti bi išli na vodu po ovom pasjem vremenu, a ja sam jedan od tih i (časna riječ) ne znam u koju grupu pripadam. Uglavnom....bio sam na pecanju....i jučer i danas. Jučer dva smuđa, a danas devet  :eek:.....nisam ništa vagao, ali od 1 pa do 2,5 kg, odokativno. Ponio sam si samo dva kilaša.....jednoga si pržim danas za večeru.

I to sve do ručka završio... Sumrak ti se ne da ni čekati... Postaje ti nezanimljivo...

Spadaš u mahere... :hi: :hi: :hi:

:clap2: :clap2: :clap2:

feco

Citat: šajzika  u Siječanj 18, 2019, 15:17:25
Audentes fortuna iuvat

Istina

Citat: SMT  u Siječanj 18, 2019, 15:21:33
Citat: feco  u Siječanj 18, 2019, 15:11:27

I to sve do ručka završio... Sumrak ti se ne da ni čekati... Postaje ti nezanimljivo...

Spadaš u mahere... :hi: :hi: :hi:

:clap2: :clap2: :clap2:

Nije da je nezanimljivo....naprotiv, ali od jutros do maloprije.....dosta mi je, smrzo sam se.
Pravit ću se da nisam ni vidio ono "maher" :hi:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

feco

BRZO I BEZ VEZE

maverick

Ovo je dokaz samo da godine brojka...Feco je mladic u dusi...bravo za izlazak i bravo za ulove...i rj je rekao da ide na vodu... :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Debeli šef

otišao u 10 i već sam kraj radijatora.  :sleepy2:

tole

Citat: maverick  u Siječanj 18, 2019, 15:58:09
Ovo je dokaz samo da godine brojka...Feco je mladic u dusi...bravo za izlazak i bravo za ulove...i rj je rekao da ide na vodu... :sha:
je ima kad on ne ide na vodu?  :headbang: :toothy12:

maverick

Nema...maloprije se culi...vraca se s vode...nije ni spomenio lose vrijeme  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ajd da probamo u jedan izvještaj...

Sinoć samo teorija, proučavanje ribica u akvarijimu...

Danas, pun gas na vodu...

Voda visoka, granja prilično, boja vode glinena, mutna, dosta brz protok... Posle prvog mesta resih da se skrasim na drugom i da čekam, pa kako bude...

Krenulo se uobičajenim repertoarom, pa se sužavalo...

Neke akcije je bilo, iako ništa nije obecavalo... Dosta promašaja, mrljavljenja, skidanja gumica, odgrizanja repova... Ono sto je polu udarilo, realizovalo se... Dokovi modeli i boje su bile bolje od ostalih...

Baka, poslao sam litru čiste kruške po najpouzdanijem momku za to... Hvala za voblere...

I dalje tvrdim da je osmica  Fecina...  Teško je kad si vikend ribolovac :takoje:...

Od koga je, dobro je... :hi: :hi: :hi:

LT

alex7777

Bio malo radi reda , moram kupit neki TAČFON ili MAJFON  :stripii: :uf: (imam obicni mob bez kamere) da slikam malo na vodi inace par cvoka dvije realizacije  :hi:
3,40 i 0,9o 
opet orka drecava 10cm nece nsta drugo