Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

feco

Pa ljudi moji, onaj pajta nema pojma o pecanju  :no:....ja ga dovedem di vrvi od smuđeva i mislim si , sad će on meni pokazat, nešto me naučit.....a on....ne upeca ni jednog  :eek:

BRZO I BEZ VEZE

Stepa

Pa kad je panj :stripii: njega i Kvačka nasadiš kako kvočku da bi iščeprkali kojeg levata od smuđa :uf: :rofl2: :stripii:

Feco to je pravi gost koji drži do domaćina  :clap2: da te podero ne bi ga nikad više zvao.
Moj stav: ako gost ulovi više od mene doživotna zabrana ulaska u čamac :icon_thumright: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

alex7777

Jeste da nasadio me ko kvocku u neke fore na pol dunava kaze pajta tu su  :pirate: odveo me na teren di ni kedera nema  :stripii: :uf:
cek samo doce i on u goste  :pirate: :rofl2:

feco

BRZO I BEZ VEZE

šajzika

Audentes fortuna iuvat

feco

Svojim skromnim znanjem i jednogodišnjim iskustvom, uspio sam isčačkati jednog kilaša  :uf:
BRZO I BEZ VEZE

šajzika

Audentes fortuna iuvat

alex7777

Je je i onda kad je dobio onda kaze pajta ajmo mi nizvodno tamo je riba  :stripii:  bio je cak u stanju vise neupecat nijednog samo da ja neuvatim nijednog  :stripii:

feco

:eek: pa kako ću upecat kad je on poplašio svu ribu......ja ne dišem....pravim se mrtav, a on.......usenka se pored mene, pa ga voda odnese.....pa kruži čamcem oko mene....sad će s lijeva, sad s desna....ma božetesačuvaj  :stripii: :stripii: :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

mossi

Klasika ..

Kad dodju gosti, vode se na neku pustaru i taj dan riba ne da ne radi,
nego bi bilo čudo da se išta upecalo.  :glasses9: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii:

Šalim se .. težak dan ..

Ne mogu da se suzdržim ...

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

nekinho

A ona priča o lisici i rodi je kao fol bajka...
Je je, danas je to stvarnost na sred Dunava samo nek se momci dogovore tko je bio lisac a tko rodan   :rofl2:

alex7777

Šalu na stranu bilo je ok osim sto smece nije htijelo da grize , desava se, ja i pajta smo se iskokodakali ko kovcke nije mi zao sto sam bio  :ok: :hi: zato ja kad budem pajtu zvao doce na fis a ne na pecanje  :takoje:

feco

BRZO I BEZ VEZE

nekinho

Ma svakako  :clap2:
Iz vašeg druženja i vas jednostavno izviru dobri duhovi Dunava  :notworthy:
Samo tako dalje nastavite

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"