Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Bio sam jućer popodne na pecanju. Voda malo mutna i prevelika, komaraca puno i prva riba nakon porasta - plotica 2 kg. ribičke vage, realno preko kilu i pol.  :uf: Još nekoliko povlačenja bez pravog griza.
Odradio voćnjak, izbušio rupu i spojio cijev od klime, a onda voda porasla do danas 40 cm. Opet pozdrav iz Rovinja.  :hi:
Bacio sam se u analizu stanja i shvatio da je Pajdo zagradio vodu kod Osijeka.  :stripii: :stripii: Dunav je velik i Drava ne pada.   :takoje:

majstor

Jućer bio na pecanju. Voda i dalje prevelika ali lagano pada. Velika riba ni da bi, pa sam izvukao bolonjez i pokušao na plovak. U početku deverike i nosonje po 30 dkg, kasnije podusti prosjek oko kilu. Bez hranjenja sitnom hranom imao sam potez skoro svaki spust.
Sliku neću stavljati da me ne mrzite, a večinu sam pustio. Imao sam osjećaj da bi mogao uloviti 100 kg. Nisam ni primjetio da sam izgorio od sunca. Nočas baš nisam spavao.  :takoje: :hi:

majstor

U Subotu ujutro bio na pecanju od 7 sati. Voda konačno pala, nahranio kao i svaki dan i oko 9 sati ulovio ljuskavog šarana nakon 15 minuta borbe. Predivan, žut ko dukat, preko 5,7 kg. Nakon toga, za pola sata deverika oko 3 kg. Slike stavim naknadno.
Popodne voda opet ode u nebo, skoro 70 cm. :eek: :sha: :laughing7:

majstor

pajdo77

Ja maloprije pokušao dobiti kojeg kedera,ma nema šanse tu kod mene. Kako su razhebali tu obalu i voda visoka tu je mulj meni do koljena dok dođem metar od obale do čamca,ni keder u tom blatu biti neće,katastrofa šta su napravili.

majstor

pajdo77

maverick

Pajdo...da mi njega izbacimo s foruma  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma treba ga samo dovesti na ove naše terene. Ne treba mu veća kazna. :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Za dva sata jedva pet kedera i to na hrvanje. Pa ti nemoj imati ni taupl,ni mrežicu od 5 metara niti keder sačmu jer ćeš desetkovat riblji fond. Očito ne možeš bit heben a pošten. Ak popi*im razvuću metlicu od 40 metara i rinovat se do ušća pa nek mi netko dođe,ljubit će ga mama u ladno čelo. Od danas igram po mojim pravilima.

maverick

jurajurajura01

Upravo sa dunava policija me zustavila
Jel postoji zakon il ne neznam kazu zabranjeno je rinovat se, buckat, vertikala ako motor nije upaljen

baka

Sve zavisi s kim si i 'ko je s tobom u čamcu  :uf:!

Ma zezam se, ali da, oduvijek je bilo zabranjeno rinovanje na rijekama gdje postoji plovni put. Druga je sad stvar što hoće zabraniti glavinjanje, a ne znaju na koji način, pa eto probaju tako!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

jurajurajura01

Sam u camcu to mi je i reko kaze nije problem normalan camac i motor nego lame koje nemogu upalit ali za sve je isti zakon
Pito sam ga jel moze elektromotor to moze i onda problema nema