Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Ne lovim iako sam i lijep i uporan. :uf:  :stripii: :stripii:
Zapregli me pa pomažem u firmi dok se godišnji ne potroše. Pronalazim razloge da ne idem na pecanje - te zima, te mala voda, te utakmica. Za vikend lovim pojačano i ribe su nahebale. Slijede fotografije ulova. Šajzika kako da napravim da ribe drže mene dok se slikam?  :stripii: :stripii:

silure

Znaci da se nesto isceprkat mozda :icon_scratch:

nekinho

Nitko ne lovi već mjesecima osim Pajde. Svi tražimo izgovore, ove, one, ovakve, onakve...krivaca za to svuda okolo. Da ga hebeš ne znam što je.
Osobno ribu nisam vidio ni u ribarnici  :uf:

silure

Ma joj vi sto kukate najbolje lovite  :clap2:  :stripii:.. Pa prije cca mjesec dana se ljepo dalo izcackat po koji smuđ i som,a vidim da i ovi moji kukaju zadnjih par tjedana da je stvarno lose, ne lovi se gotovo nista.. Kontam pocetkom tjeda izaci mozda se do tad nesto i promjeni

dravski pecaros

bio popodne na karašici bio je dosta dešavanja ali male ribe i sve vračene nazad da porastu  :hi:

Jožef1

Citat: silure  u Rujan 20, 2019, 19:06:09
Ma joj vi sto kukate najbolje lovite  :clap2:  :stripii:.. Pa prije cca mjesec dana se ljepo dalo izcackat po koji smuđ i som,a vidim da i ovi moji kukaju zadnjih par tjedana da je stvarno lose, ne lovi se gotovo nista.. Kontam pocetkom tjeda izaci mozda se do tad nesto i promjeni
Prijatelju, sjeti me se  :icon_thumright:  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Moze..upisan si, ali tamo oko utorka cca..??

dravski pecaros

bio do karašice dešavanja dosta jedna dobra riba i mobitel koji je završio na dnu rijeke  :stripii: :uf:

75 cm
3 kg

majstor

Voda mi nestala. Lovio i puštao male ploticeice na plovčarenje. Bacio kedera i dobra štuka mi odgrizla najlon pod nogama. Ipak događanja. :hi:

No

Majstore kod tebe voda nestala a kod mene ja nestao,
Niti bacam kedera nit mi štuka odgriza.
Od ribolova pratim forum i dobivam izvještaje sa pecanja od par prijatelja.
Jedva čekam da zaplovim, da zabacim, da se vratim.

:bye:

SMT

Lep dan na vodi...

Malo druženja, malo dremanja izmedju ribolova...

Upadoh u neko jato predveče pa se zaigrao, nikad kraja...

Već sam okasnio, dok sam se sa bucovima igrao... Gore dole po kamenu, spori, brzi tok, prelaz, trci vamo trci tamo... Bio sam tih pa ih nisam rasterao...

Brodova u povratku koliko hoćeš, talasi veliki, sediste tvrdo...

U odlasku kratkih rukava u povratku...

majstor

Voda još manja. Jedini način je bio bolonjez iz čamca. Pred samim čamcem mi ploticu od 30 dkg napala štuka preko pet kg i pustila pred meredovom. Sutra znam šta ću loviti. :stripii:

pajdo77

A onda je svizac smotao čokoladu  :stripii:. Što je i od pecaroša previše je,daj se skoncentriraj.

No

majstor

Citat: pajdo77  u Rujan 22, 2019, 20:41:17
A onda je svizac smotao čokoladu  :stripii:. Što je i od pecaroša previše je,daj se skoncentriraj.

Nemam potrebe izmišljati a imam i svjedoka.  :006: