Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Ja nisam bio, ne idem dok ovakvi “teroristi” ordiniraju Dunavom... Ne možeš doći na red od njega upecati nešto... Treba mu naći nekog drugog posla...

Ja ne znam, taj “ubilacki pogled” kaže : sad malo ja :stripii: :stripii: :stripii:

Bravo dečko :hi:!

Detalje će Tunjo objaviti...

majstor

Ima pogled ko da je platio da se slika s ribom.  :uf: I nije se pohvalio ulovom.  :stripii: :stripii:

retfala

Ljut sam sto me smt natjerao da se slikam na neznam namjestit sekunde za samokidac.   Jedva nekako na 2sek namjestio

SMT

Citat: retfala  u Listopad 04, 2019, 11:11:56
Ljut sam sto me smt natjerao da se slikam na neznam namjestit sekunde za samokidac.   Jedva nekako na 2sek namjestio

:stripii: :stripii: :stripii:

retfala

Juce popodne isao na dunav kad na tajnoj poziciji ugledam poznazog ribolovca...

Riba slabo radila..dosao na srecu jedan smud 5kg

pajdo77

Ukebo me a baš sam mislio da sam se sakrio :stripii: pa ti si car za mene,ti pet kila,ja 15 deka. Svaka čast :hi:

maverick

O jebem ti dan ...pa koliko mozes covjek biti ozbiljan kad se slika  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Ljut....popizdio i ti si me cimo da se slikam....a nisam savlado tehnologiju

maverick

Vidio sam neke tvoje slike i video uradke...i tvrdim da imas talenta  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Pustite čovjeka,  ako se ne zna slikati zna loviti a uz to je galantan, elokventan, duhovit i žene ga vole...

majstor

Citat: No  u Listopad 04, 2019, 21:23:18
Pustite čovjeka,  ako se ne zna slikati zna loviti a uz to je galantan, elokventan, duhovit i žene ga vole...
Da sam bar ja takav. Ni ribe ne znam loviti, selfi sa ribom ne znam snimiti, a žene su prošlo svršeno vrijeme. :eek: :takoje:

silure

Ma jojj znam ja takve koji kukaju...  :stripii:

SMT

Feco je u Nemačkoj... Tunjo nije na Dunavu, ima pametnija posla... Profesionalci love ove 50+...

Nama “ nesvrstanim” mrvice... Meni malo za sreću treba kad nema ove dvojice na Dunavu :hi:...

120cm, bez žurbe napolje, nekoliko begova i nekoliko minuta čistog  uživanja  :hi:
P.S. Strune na masinici imam samo za ovakve :hi:

kawasaki

To te ja pitam. Prekrasan  :ok:
Idemo sutra braniti Fecin teritorij  :hi:
Brzi od Bolena.

SMT

Citat: kawasaki  u Listopad 05, 2019, 20:06:45
To te ja pitam. Prekrasan  :ok:
Idemo sutra braniti Fecin teritorij  :hi:

Fala ti bato...

Ne znam jel možeš tamo, čini mi se da je on tu teritoriju pre odlaska u Nemačku upisao u katastru na svoje ime...