Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

retfala

Auuuuu druze..cestitam..ja  vikedom neke druge ribe lovim

kawasaki

Ma pozvao me jednom.i ja ostao za stalno  :stripii: :stripii: :flasica:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

pajdo77

Ja peti dan danas bez ijednog peca na kedera. Interesantno,nikom od poznanika koji se tu muvamo danima ne peca. Danas se popodne doduše i nije moglo pecati. Kada krenu sa ušća od pola šest pa nadalje to čamac čamca stiže. Valjda čekaju da jedan krene i onda ko po komandi,ne smire se valovi od prvog a evo već drugi na vidiku. Svima loše a nikad više plovila na Dravi.

Kugla

Nakon jako dugo vremena danas izašao konačno probati štap Savager XLNT 3, 12-40 g koji sam kupio prije cca 3 mjeseca, u tom cjenovnom rangu cca 100 eura, odličan štap, ovjerio ga sa dva mala trkača koji i dalje plivaju, valjda će biti više vremena kako ide zima  :ok:

SMT

šajzika

Citat: Kugla  u Listopad 08, 2019, 20:08:32
Nakon jako dugo vremena danas izašao konačno probati štap Savager XLNT 3, 12-40 g koji sam kupio prije cca 3 mjeseca, u tom cjenovnom rangu cca 100 eura, odličan štap, ovjerio ga sa dva mala trkača koji i dalje plivaju, valjda će biti više vremena kako ide zima  :ok:

Jesi probao onu prvu seriju 10 40  pa da mozes usporediti?
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Tu prvu nisam probao, ali imam onaj 20-60 g

dravski pecaros

SMT nije na plovak na dubinski u kršu  :occasion14:

majstor

Ja sam probao na plovak i ništa. Onda mi došla obitelj. Unuk i ja puštali kedere koje sam jedva ulovio. :baba: Unučica papala smokije sa osmjehom od milion dolara. Ma idila, najeli se roštilja i doma.  :hi:

pajdo77

Probao ja cijelo popodne na to muvanje al nešto mi ne ide :dontknow:. Tri-četiri puta onako sitno peckara,ja ostavim,šutim pod vodom i neće dalje. Drugi put popustim malo strunu,reko možda mu je jak otpor vrha štapa,opet ostavi. Kad ostavi ja pričekam 30-40 sekundi na istom mestu a onda podignem i navučem možda pola mera,reko sad ću ga nasekirat  :stripii:. Ma hebe se tom smuđu i za Pajdu i njegovo muvanje. Nisam zadovoljan nikako. Jel opet mesec u pitanju,tlak zraka? Uglavnom ja već danima pecanje nisam imao. Neka je tu neispravnost u zadnje vrijeme.

kawasaki

Pajdo dzabe je tebi  :red_indian: objasnjavao  :takoje:
Sto god ti je objasnio, a ti uradio suprotno  :stripii:
Probaj ponovo tu gdje si u ribi, sve isto samo drugcije, sve isto samo suprotno  :hi:
Brzi od Bolena.

pajdo77

Ne znam ja šta je tko meni reko neki dan,nemam ja memoriju ko slon,više vučem na ribu. Časkom sve pozaboravljam

No

:hi: najjednostavnije ti je da zaboraviš da si bio na pecanju    :stripii:

kawasaki

Ma znas sta, ti si bar bio u ribolovu  :ok:
Brzi od Bolena.