Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Svakim ulovom njegovo prijateljstvo s rj-om kopni polako..... :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Nas ni krokodili nemoze posvađat a ne tamo neki smud od 5kg :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Evo još jedne :hello2:

baby animals called
Ovo pecanje bi najradije izbrisao sa hard diska Al ne mogu  :violent1: :BangHead: bar živa glava :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Stepa

Sto gluposti, pehova, kvarova dođeš u godine kad se naučiš nositi sa tim.
Uvjek se sjetim Muje Rođače pecanje je za mene događaj, isto kao kad idem u crkvu, vjenčanje tako se sad ja furam :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

mossi

Bio i ja pre 10-tak dana:

1. slomio gornju sekciju Gamakatsu Akilasa 80xxxh (svojom krivicom)
2. a onda u drugom pokušaju završimo na obali, ugruvani, sjebane elise,

ma divota jedna, nisam od tada ni bio na vodi..  :smjeh: :glasses9:

pajdo77

Ma ti si nesalomljv a to je najbitnije. Hebo štap koji je lomljiv i grbavu elisu,bit će toga. Na slici izgledaš skoro ko živ.

pajdo77

ovaj komentar ti je zbog onog habanero umaka  :rofl2: :stripii:

majstor

Au Mossi, baš si nadrapao.  :takoje: Ma nikad nije tako loše da ne bi moglo biti i gore.  :uf:  :stripii: :stripii:
Ja sam dobro prošao. Čamci na suhom i ne mogu ih gurnuti sam u vodu. Ulovim dva kedera malo jača. Jednog mi štuka iscipelari i ostavi a na drugi krasan potez koji fulam. Solarno mi isprazni akumulatore. Svakodnevna idila ali bez štete.  :smjeh:

Jožef1

Prva slika- pun nade idemo na pecanje,
Druga slika _ i tu sam pecao, nisam niti znao da imam voblera kojega kederi ganjaju  :uf:  :stripii:
Treća- ova gospoda upecali više nego ja  :BangHead:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Citat: Jožef1  u Listopad 14, 2019, 13:58:25

Prva slika- pun nade idemo na pecanje,
Druga slika _ i tu sam pecao, nisam niti znao da imam voblera kojega kederi ganjaju  :uf:  :stripii:
Treća- ova gospoda upecali više nego ja  :BangHead:
heh i onda na kraju naleti na tebe hehehe, da si bio sam mogli smo  :occasion14:

majstor

Bio sam na pecanju! Čamac uspio ponovo gurnuti na vodu i odmah ulovi. Tri plotice preko kilu na bolonjez. Jedan krasan dril štuke, koliko je odmatala flaksa mislio sam da je i veča. Na veliku crvenperku još dva griza, ali dok sam odvezao čamac i došao do štapova, jednu mi je skinulo a jednu zamotalo u granju. Sve skupa akcija i predobro vrijeme. :ok:

pajdo77

kako ti to pecaš kad moraš čamcem do štapova i zašto ih ostaviš dva dana jahanja od sebe :sha:.

majstor

Voda je minimalna, pa imam sidrište 25 m. od obale na koje vežem čamac kad lovim bolonjezom. Dva štapa za štuku bacam sa obale u jamu sa granjem. Kad doveslam do štapova već je kasno. Nema klasičnog potezanja nego se flaks samo opusti.  :takoje: