Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Ruski nacionalni sport je skok s votkom. :uf:

pajdo77

Danas i bijela nešto utanjila.Ujutro još nekako a što dalje to gore. Sve neke dlanare. Pajkani se vozaju u leru tamo-vamo. Mora da se netko utopio pa ga traže inače nema razloga za tako sporu vožnju i pretraživanje površine.

Jožef1

Dobro jotro pecaroši  :hi: Svima vama koji ste danas na vodi, želim uspjeha,ljepo se provedite i veliko BISTRO  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

SMT

Nema koga nisam sreo...  Kome se nisam javio, izvinjavam se...Prelep dan, malo priče, malo pecanja... Posle sa svojom ekipom malo uz vatru,  priča lagana...

Sve teze nalazim motivaciju za ovu ribu, pa izmišljam “ toplu vodu”... Danas čeburaska sa gumom u tom izmišljanju :icon_salut:... Lepo proradila... Traženje ok... Borba!? nije to ono sto želim...

Nisam ostao na vobleru, imao sam poziv na pice od jednog Gospodina... Takav poziv se ne odbija...

kawasaki

SMT jel ona koja guma sto donjela?  :sha:  :hi:
Brzi od Bolena.

SMT

Jeste, imaš sliku u drugoj temi :hi:...

Jožef1

Dobro jutro Vam želim pecaroši  :hi: idemo u nove radne pobjede  :bye:

bonus

Mrena od 3kg. Borba s ovakvim ribama na laganom feeder štapu teško se može opisati riječima,
pogotovo u trenutku kad dodje blizu površine i mislite da ju imate..

maverick

A aaa sad kontam sta mislis kad kazes lagan pribor  :stripii: Bravo za ulov i bravo za slike  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

silure

Jožef1

Dobro jutro forumaši  :hi: Jučer sam imao samo izlazak na vodu, ribe dindi-lindi  :stripii: Sreo čovjeka koji je nekih 20 godina stariji nego ja,a ja sebe smatram matorim i stalno kukam  :uf: Priča mi gospodin sa svojih 83god., sada su izvukli čamac, okrenuli da se malo sredi i nazad u vodu. Ide ganjat somove. Veli: ja najviše volim loviti somove, a preko 80god.  :icon_scratch: Svaka mu čast. Vidi se njegova agilnost, s kojom ljubavlju govori o Dunavu, o somovima, o svom čamcu- čikli + Tomos motor. Lijepo smo se ispričali, a ja dosta toga naučio. Imao sam lijep dan, još kada upoznaš takvog znalca, neponovljivo.  :hi:

majstor

Ja sam pauzirao par dana. Bio na magnetnoj srca u Rijeci. Za dva tjedna nalaz i znat ću točnu situaciju. Danas nastavljamo sa ribičkom terapijom.  :hi:

Jožef1

Citat: majstor  u Listopad 24, 2019, 07:10:36
Ja sam pauzirao par dana. Bio na magnetnoj srca u Rijeci. Za dva tjedna nalaz i znat ću točnu situaciju. Danas nastavljamo sa ribičkom terapijom.  :hi:
Biti će sve u redu  :ok: a to ti je najbolja terapija  :hi:

majstor

Punica me se neće rješiti bez toljage.  :stripii: :stripii: