Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Cuti, dobro cepas onda :hi: :hi: :stripii:... Kad te ne valjaju :stripii:...

Salim se malo :hi:!

Pošalji ti to meni...

Neću danas stići to da ti potvrdim da love ali bice dana...

Navukao sam se na kontre, pa mi mrsko to... Stella prede, malo testiranje, kreće u promet... Vetar ubi... Bucovi su ludi i dopingovani malo veći nego prošli put... Uzivanje....

smudjoslav

...Uffff...Bravo za bucove...Ja ih ne odbijam nikad kad krenu da lupaju... :clap2:
A sto se tice najnelovnijih guma i dalje ce mi ostati takve dok ne upecam prvu ribu na njih...Problem je sto ih juce nisam ni bacao(prekjuce jesam)...Malo vremena a moje gume su mi proverene... :toothy12:

Jožef1

Da li se i kod vas ili kod nekoga dešava da se, evo sada konkretno: Ne učitava mi fotke postavljene od SMT  :sha: do sada je sve bilo OK  :hi: Žao mi je, brišite ovo- trebalo mu je vreme da učita - uljenio se ko gazda  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

SMT ovo je za emisiju BEZ KOMENTARA  :notworthy:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

smudjoslav

...Aj kad niko nece opet moram ja... :stripii:

SMT

Drava gura, Dunav raste, vetar ubi, nepovoljni uslovi...  Sve je to super, meni je sutra ponedeljak u kapitalizmu, tako da nema odstupanja... Hvala firmi sto me trpi umornog od pecanja ponedeljkom...

Cik zore, gumene čizme, blato, potraga za štukom...

Kratko zadržavanje, u povratku malo umiranja u lepoti...

Ja na ručku neću biti, moram na Dunav...

Jedna besplatna reklama za Daiwu... Lepo vreme ali neću još dugo moći gologlav, Kawasaki mi je obećao neku vunenu kapu... pa evo da ispromovisem njegovu kuću, dok ne stigne kapa pa ću da ih kritikujem posle...  :stripii:

Odredio sam danas samo sat vremena za bucove jer sam zeleo samo soma juriti... Još veći komadi, još ludji, još borbeniji, kontre pomeraju iz mesta... Ali vreme mi je isteklo za njih danas brzo...

Sreo sam juče i danas mnoge... Red priče, red pecanja... Jurenje soma po vetru i teškom terenu, gadna rabota... Satima bacao, sve udaralo osim onog sto treba, izgubio sam bio nadu... Mrka kapa da mrkija ne može biti...

Sreo Josipa juče ( RJ), dao mi svoje glavinjare, ja ga za uzvrat ponudio plazmom, nije hteo :stripii:..

Tras na kraju dana... Opa..  Donja vilica, može onda i kamera...

Rek’o mi RJ da promenim trokrake ali mi se nije dalo... Ionako lovim male samo :hi: 100cm

Dok pecam soma, nemam puno vremena za ozbiljan smudjolov... Čisto da ispratim prvi sumrak...  Kod treceg trkača sam odlucio, spakovati štap... A i moj prijatelj dabar kreće u mrak da lomi drveće tako da tu više pecanja nema...

To je to, brzo i bezveze... Idemo dalje u neko drugom kolu, igra traje :hi:

šajzika

Ne znam sta da napisem, da cestitam ili sta :stripii: Vjerujem da puno nas prizeljkuje ovakvo pecanje. :hi:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Citat: šajzika  u Studeni 17, 2019, 19:35:20
Ne znam sta da napisem, da cestitam ili sta :stripii: Vjerujem da puno nas prizeljkuje ovakvo pecanje. :hi:

Od takvog momka šta god da stigne, :hi: :hi: :hi:!

Hvala na komplimentu!

majstor

To nije pecanje to je pustolovina. :notworthy:

kawasaki

Sajzi jedno je sigurno...ne ici u goste dok coeka ide  :rofl2: :stripii:
Ima dana za nas koji idemo jest i pit u ribolov kad se borbene ribe povuku iz aktive  :notworthy: :notworthy:
Brzi od Bolena.

kawasaki

A sto se tice grijalice za glavu sreca pa je juzina i toplo :hi: :hi:
Al dok ti mozes jesti plazmu i ovako pecati nema za tebe zime  :occasion14:
Brzi od Bolena.

šajzika

Citat: kawasaki  u Studeni 17, 2019, 20:19:15
Sajzi jedno je sigurno...ne ici u goste dok coeka ide  :rofl2: :stripii:
Ima dana za nas koji idemo jest i pit u ribolov kad se borbene ribe povuku iz aktive  :notworthy: :notworthy:
A imali smo mi lijepih ribolova, uz dosta ulova, malo plazme i u jednom navratu toksicnog kulena , no to je jedna druga prica :stripii:
Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Evo ti jedna LT kapa za prelaz  :flasica:
Brzi od Bolena.

šajzika

Jel to balistic ili fuego na stapu ? :stripii:
Audentes fortuna iuvat

smudjoslav

...SMT falila ti jedna vrsta pa da popunis ceo ribolovacki kalendar... :stripii:
Svaka cast... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :hi: