Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

Pajta neko ti je navuko maler garant  :stripii:

Jožef1

7777 - ide na godišnji  :hi: čim odeš a ono ribe krenule i to najviše na jig  :uf:  :stripii:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Citat: alex7777  u Studeni 28, 2019, 18:37:41
Dan te mazo pa ovo bas i nije normalno od 10 dana 8 sam bio na vodi bez cvrke i danas repriza od 12h do 17h niti kvrc promjenio 10 mjesta jedno 30 guma vaki naki ovo ono ma đabe sve  :pirate:  morat cu malo na godisnji od điganja  :uf:

Mislim da ovi moji još imaju broj od one ciganke za skidanje malera.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

cigancica ili ne , neke mracne sile su u pitanju  :uf: :stripii:

pajdo77

Ma odi i otrpi te dvije minute  :stripii:

Jožef1

Citat: alex7777  u Studeni 28, 2019, 21:33:56
cigancica ili ne , neke mracne sile su u pitanju  :uf: :stripii:
Dobro jutro pecaroši  :hi: pajdo77  :icon_thumright:  :red_indian: podaj prijatelju broj- jao onko lijepa ružičasta, skida malere  :takoje:
alex7777- mračne sile su u pitanju  :headbang: na forumu imamo Tamu  :uf:  :stripii:  :stripii:  :hi:

majstor

Jožef, a da provedeš egzocizam, barem na Pajdi, a ako preživi onda i na Alexu i meni naravno.  :stripii: :stripii:

Jožef1

Citat: majstor  u Studeni 29, 2019, 08:03:27
Jožef, a da provedeš egzocizam, barem na Pajdi, a ako preživi onda i na Alexu i meni naravno.  :stripii: :stripii:
A šta ako ja ne preživim  :sha: ima tu puno grijeha  :uf:  :icon_scratch:  :stripii:  :stripii:

majstor

Jožef1

Citat: majstor  u Studeni 29, 2019, 10:54:41
Ma tebe bog čuva. :takoje: :uf:  :stripii: :stripii:
Da! I u to sam siguran  :takoje:  :hi: I siguran sam, kako i Gospodin Bog voli šalu  :hi:

majstor

Citat: Jožef1  u Studeni 29, 2019, 12:48:17
Da! I u to sam siguran  :takoje:  :hi: I siguran sam, kako i Gospodin Bog voli šalu  :hi:
. Sigurno, jel bi mene nedavno uzeo ili bar gađao strelom nebeskom.. :uf:

Jožef1

Citat: majstor  u Studeni 29, 2019, 13:30:12
Citat: Jožef1  u Studeni 29, 2019, 12:48:17
. Sigurno, jel bi mene nedavno uzeo ili bar gađao strelom nebeskom.. :uf:
:icon_thumright:  :hi:

SMT

Rešio sam od danas prestati pecati soma i malo loviti te smudjeve... Da i ja budem taj smudjaros :hi: :stripii:...Koliko je to pametna odluka, nisam siguran...

Dan takav da je najbolja odluka bila ostati kući, a ne loviti smudjeve...Vetar je ubijao kao na motoru...

Šta je tu je, krećemo... Ili jesi ili nisi, bodrio sam se :stripii:...

Od ozbiljnog pecanja nije bilo ništa... Glava od “kilu” jedva dno mogla dohvatiti, ubi vetar...

Sklanjanje po nekim limančicima je bilo najbolje rešenje...

Udarca ni na vidiku, vetar pojačava, promenio 300 pozicija, nula- ništa... Nema druge nego ići kući ili sačekati mrak...Svi odabrali prvo,  ja drugo i smrzao sam se :hi: ...

Moj sonar i ELPI, pa da okusam sreću...

Taj štap omogućava čak i meni da nešto upecam, osetim valjda taj udarac...

Lagana glava i guma 12cm...

Kažu da se najbolje stvari dešavaju noću... Ima tu kila pristojno, dobro su pumpali... Super je to sve, samo bi ja još somove pecao...

mossi

Tebi sonar ne treba..
To zna svako ko te imalo pozna.

:notworthy: :ok: :hi:

maverick

Dan proveo u krevetu...gledao slike Neletovih ulova... :stripii: svaka čast na ovu buru biti vani  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"