Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

retfala

Alex odkud odjednom kod tebe toliko neiskustva? Kad riba slabo radi kormorani se okupe oko usca i cekaju da RJ isplovi...mozda bi trebao razmisljat u tom smjeru :stripii:

alex7777

Debeli šef

nemam ni ja pojma što se događa. ulovim jedva 2-3 komada u mrak.  :icon_scratch:

Debeli šef

a i alex vas farba.  :clap2:
vidio svojim očima. klepio je jednog kao klarinet dugačkog neki dan... da truba... ccc

alex7777

Citat: Debeli šef  u Siječanj 20, 2020, 17:30:52
a i alex vas farba.  :clap2:
vidio svojim očima. klepio je jednog kao klarinet dugačkog neki dan... da truba... ccc
kad je to bilo jbt prije cara grkljana  :stripii:

No

:hi:

Sjedim jutros na barskoj stolici u čamcu i sjetim se jedne zime devedesetih, išao sam nekim poslom kroz ratno područje pod kontrolom Unprofora i na kontrolnoj točki pitam vojnika

- jel zima?

-a on će na to - Argentinaa

Jučer i jutros u čamcu Argentinaaaaaaaaaaa
Hladno, magla, lagan vjetar ju raznosi, na obali nakostriješene grančice drveća bijele se kao da je pao snijeg
Tišina
Nema nigdje nikoga dok ja  tumaram po dubini varalicama

Stavim crnca na udicu- neće
Stavim bjelca- neće
Stavim crvenog indijanca- neće
Stavim nekog mješanca - neće
Stavim žutog kineza- tup

I sad ti misli  :sha:
Ne možeš vjerovati koje  su ti kinezi čudo, prave role prave štapove prave mostove, ma prave sve i još love smuđeve.  Da se nismo ranije rodili možda bi i nas napravili   :stripii:

Bio sam i bilo je dobro.
Bio je to jedan uobičajeni zimski izlazak sa svim svojim prednostima i nedostatcima

Dok pišem ovaj izvještaj, sjedim u toploj sobi, sa zadovoljstvom ispijam cedevitu, prebirem dojmove i u isto vrijeme se osjećam  ispražnjen i ispunjen.

:bye:

smudjoslav

...Hocemo dana's na vodu all znamo da je dunavac  zaledjen. Srecom lopovi koji postavljaju mreze su led razbucali pa smo mogli nekako doci na poziciju za pecanje :uf:.
Led se polako topi a riba uzima sve bolje I bolje da bi oko podneva skoro svaki zabac omiljene orke 4 rezultirao kontrom... :takoje:
Prelep dan,pecanje u dukserici,udaraca ko u prici ...
A slike sam postavio u galeriji koja je namenjena za nas amatere... :icon_thumright:

maverick

Koja veličinu udice koristis za te male orkice
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

Velicina 4, moze I 6 ali je mala realno...Cetvorka je taman.

smudjoslav

maverick

Uzimao sam dva puta neki ul stap i ne znam zasto ali sam odustajao...sad me nekako opet vuče pogotovo kad vidim slike  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kockar

Steta je samom sebi uskratiti uzitak. Meni je lepse dan poceti sa par kvrceva i ulovljenih ribica, nego nedeljama sanjati "ozbiljno" pecanje.

Razlog vise:

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

SMT

Danas se organizacioni odbor druženja nasao na vodi, slucajno...
S obzirom na prijave za druženje, razmišljamo da pobegnemo u Južnu Ameriku :stripii: :stripii: :stripii:...

Nismo imali rakije, pa smo zaključili da momčine piju gusti sok...

Ako ne znamo pecati, znali smo uživati u lepom vremenu i dobrom društvu... Popravili smo trbusnjake od smejanja... :hi:

SMT

Jedan dobar ribolov, u slikama... Guštersko sunčanje i po koji zabac...

pajdo77

Lijepo  :hi:,ko blizanci. A i vrijeme je pravo proljetno,bar da do maja hoće biti takvo.