Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

silure

Covjek je mlad dok se osjeca tako..

mossi

Nisam bio na pecanju ali nisam izdržao da ne zabacim 10tak puta..

Dva slična..

tutnja

Opet nula bodova ali vrijedilo je biti na vodi.. idila

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

Citat: smudjoslav  u Srpanj 22, 2020, 07:52:22
Doniram sundjere mesteru voblera I olovnih glava... :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Jedna poslovna imperija i gigant iz Panceva je prepoznala maloga ribolovca, njegove potrebe i pomogla u daljem razvoju... Tako da i ja sada imam dva sponzora, e neka vide ovi iz Daiwe i Shimana ... Stiglo...
Imacu sundjera za narednih 10 godina...

Nidza me već oblači... Dobri su to momci, sve plaćaju... I Kole iz Panceva plati pizzu, prvi put videh čoveka...moje je samo da pecam...
Valjda će mi uzeti i novi motor i čamac...

Čekam još prasak za veš iz Saponie... obećan mi šleper i to onaj zgrudvani, bolji...

mlb

Od tog iz saponije nemožeš ni gripu dobiti!! :stripii: :stripii:

SMT

Smithwick maniac

Danas za bućku nije imao sluha ali muvanju nije mogao odolit

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

smudjoslav

Citat: mlb  u Rujan 21, 2020, 14:05:12
Od tog iz saponije nemožeš ni gripu dobiti!! :stripii: :stripii:
Aujbt... :stripii: :stripii: :clap2:
Bravo za somove , Smithwick...

silure

maverick

Pa s cim muvas...kokos okacis na udicu  :stripii: Bravo bravo u svakom slucaju  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Smithwick maniac

Budući da su mi ulovi 90 posto somovi imam valjda tu neku deformaciju  :stripii: da kad pokušam i nešto drugo poput muvanja instiktno se pozicioniram na mjesta koja obiluju somom.
Tako sam osim ova dva ulovljena u sat vremena imao još jednog iskačenog i dva kidanja.
Pribor je štapić St.croix i multić Okuma Komodo tipičan smuđevski alat...
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

No

Bio od petka do danas...
Sada kada sam se vratio doma, i izišao svjež ispod tuša,  razmišljam kako napisati izvještaj sa pecanja, na omiljenom forumu.

U dvojbi sam bio, pošto se radi o pet dana, da počnem priču od Poncija Pilata do današnjih dana, pa sam ipak odlučio da preskočim dvadeset i spustim priču u naše jadno stoljeće, u današnje dane, kada se nikad nije lakše živjelo a ljudi nisu nikad bili gluplji i bahatiji.

Tko prati, zna da sam 25 godina na istom mjestu i da je u pitanju srastanje.

Ponovo su se pojavili neki likovi koji ne znaju reći -Dobar dan.

Ne mogu vjerovati da je to tako teško.

Vidjeh na "našem" zavoju vrhunske ribolovce, naivce, mrežaroše, plinaše, strujaroše, dobre, zločeste, radnike, neradnike,  svećenike, biznismene, obične, neobične, generale i budale ali ne vidjeh do danas ronioce.

To je najnovije.
Nije ispod peke ali je friško

Jebem te dvadeset i prvo stoljeće
Likovi nisu bitni, bitne su karakteristike koje ostavljaju za sobom.
Linije, tragovi, kao kirurški nož povučen po nevinoj maternici.

Fuj.

Ribolov kao ribolov.
Bio sam sretan loveći klenove, na neke moje minijaturne strizibube, na koje sam i inače slab.
Jedan šaran mi je pomotao moju personaliziranu Germinu do ručke i zbrisao u lom, gdje je pokidao predvez.
Trebalo mi je neko vrijeme da oporavim moju prastaru Germinu, od doživljenog šoka.
Objasnio sam joj da ju je napala neka zločesta debela riba, koja je ovaj put pobjedila, ali da ćemo joj sljedeći put ako se usudi napasti, jebati nanu.

Evo kad sam već, u izvještaju prešao na sex, moram vam ispričati i dio koji se tiče i vas sa ovog foruma.

Neće nas riba mjesecima.

Kažem mom prijatelju; - znaš ima jedan ribički forum na kojemu sam član i oni za ovu našu situaciju i bol savjetuju cigančicu.

- A šta s obzirom na naše godine i kondiciju ako mi zakažemo i kod cigančice
- E pa jbg. ne znam, valjda nam onda slijedi cigo   :stripii:
-Jebo ti svoj forum, bolje da se mi držimo našeg Grge i njegovih zapisa. I ako ne djeluju bar je guzica čitava  :stripii: :stripii:
:stripii: :stripii:

U ekipi imamo i jednog koji vjeruje u vračke   :uf:   :stripii: :rofl2:
Kada bih pisao dogodovštine s njim, vi bi zanemarili poslove, žene, djecu, ribolov, i čitali, bolio bi vas trbuh danima od smijeha.

Dok smo u području sexa, moram prijaviti i riku jelena koja odjekuje prostranim šumama. Muče se oni sa košutama kao mi sa našim danima i s onim što nas interesira i zanima.

Pošto je ovo ribolovni forum, red je da se pohvalim da sam ulovio i desetak mrena od dvadesetak centimetara,  :ok:

Pošto je ovo ribolovni forum, moram se pohvaliti da sam u pripremama za ovaj poduhvat kupio za jelo, uz sve ostalo i nekoliko ribljih konzervi, zbog kojih sam pretrpio kritike.   :icon_scratch:

Pošto je ovo ribolovni forum  moram priznati da već neko vrijeme dvojim jesam li još ribolovac ili samo član najboljeg ribolovnog foruma u ravnici i okolici.  :sha:

Harley

Gledaj dnevnik od sutra navecer , do subote ujutro
Living your dreams, do not dream the life

No

:uf:

Televiziju ne gledam već godinama, a da gledam  od sutra navecer , do subote ujutro, vjerojatno te ne bi prepoznao, kao ni ti mene  :stripii:   :stripii:

tutnja

Citat: No  u Rujan 22, 2020, 17:50:44

Televiziju ne gledam već godinama

Kapa do poda, drago mi je da nisam jedini

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk