Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Bonus...sitno brojis da prebacis metar...pa onda slijedeci level je deset kg...pa onda ide po deset za svaku kategoriju , kad dodjes do pedeset onda je cilj dva metra ..to je cini mi se level 7 i onda je game over  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Zaj....na igrica
Pa svaki viši level treba jači štap i oprema, bez čamca si obično "pušing rođo"..
Nekako mi bolja štuka, pređeš taj metar i zatvorio si igricu. Kasnije imaš bonus levele korištenjem što lakših štapova i opreme

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

ljuska

Bio juče na vodi debela magla i gužva iščačkalo se nešto a ode i sada malo se razišla magla

ljuska

A ovo je kreacija kada zaboravite prihvat sonara za čamac teleskopska drška za krečenje kamperski frižderić siha ljepilo

pajdo77

Pa snašao si se a i praktično je. Gledao sam dosta videa gdje ljudi imaju manje sonare,poput mobitela. Oni su im montirani na poklopac takvog prijenosnog frižidera ili kutije za alat a u kućištu drže mali akumulator dovoljan za napajanje sonara. Većinom taj sistem drže u gumenim čamcima manjih dimenzija jer ne zauzima i tako mali prostor a i jednostavno im je za transport. Na brzinu oni to montiraju i rastave.

No

Otišli smo u utorak, Sava je bila lijepa zelena i u porastu.Trebalo je biti od utorka do petka sve ispočetka ali...

Riblja aktivnost u utorak je bila nikakva
Rosila je lagana kiša.
Sjedio sam u čamcu ispod suncobrana i pokušavao pecati a kolega je bacao bez ikakve zaštite pod otvorenim nebom

Nakon niza promjenjenih pozicija, guma i načina vođenja kapitulirali smo u sam mrak.

Jutro je donijelo ozbiljan porast i malo boje u zelenoj vodi
Nadali smo se boljem danu i bio je nešto bolji
Kolega je dobio neku mrljavu štuku a ja dva ovakva smuđa

Brat bratu 4 kg svaki   :stripii:

Tokom dana našao sam jato malih razbojnika

Ulovio sam desetak komada s posebnim zadovoljstvom.
Ta riba je tako srčana i šteta je da ne može narasti veća

Proveo sam dan u čamcu i na kraju iščačkao jednog pristojnog smuđa

Pred mrak sam utekao s vode jer je nosila krš, kompozicije po deset dvadeset metara, panjeve, cijelo drveće.

Za večeru smo spremali roštilj
Poslije večere sjedili smo za stolom i nešto smo se zezali, počnem se smijati i odjednom ostanem bez zraka. Niti udahnuti niti izdahnuti.  Oči su mi zabrekle i pomislio sam- gotov sam
Desilo se u trenu, prijatelji za stolom nisu ni primjetili
Mahinalno sam se ustao misleći da ću tako doći do zraka i umjesto zraka, onesvijestio sam se i iz stojećeg stava, pao svom težinom tijela na keramičke pločice.
Probudio sam se sjedeći jer su me prestrašeni prijatelji nekako digli

Gledam šta se događa, zašto sam na podu, zašto sam krvav, zašto je pod krvav
Pukla mi arkada iznad lijevog oka jedno 4-5 cm.

Sjeo sam za stol i pristao da mi jedan električar i jedan stolar namažu ranu kremom i previju sterilnom gazom.

Kada su vidjeli da sam priseban i svijestan trenutka veli električar joooj
- šta ti je, ja sam mazno glavu a ne ti
A on veli -lezi dole na pod
-zašto
-da te išamaram kao što si ti mene kad me stršljen ubo
- prošla baka s kolačima, čekaj drugu priliku  :stripii:

Jutros sam se bojao ići u čamac, jer je moguće da sam zadobio potres  mozga i nisam htio reskirati, iako sam bio potpuno priseban i bez mučnine i povraćanja. 

Sava je tokom noći potpuno podivljala, digla se kod nas, nešto manje od 4 metra, za manje od dva dana

Vratili smo se doma
Popodne mi radi doktorica pa ću je pitati da li da dođem jer za šivanje je kasno a sveukupno se dobro osjećam.

Jbg

maverick

Ima tu nekih poznatih elemenata...valjda ce se SMT sjetiti... :uf: bitno da si ulovio i bitno da si tu..a tim goddinama dogadjaju se i takve stvari..oprez i polako  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Mister No,

Drž se... Dešava se, premor... Idemo dalje...

Ja sam imao slično iskustvo, druge okolnosti, sajam u ZG... Bili su Marijo, RJ, Tony C i Tunjo samnom... Ne mogu ti sve precizno reci ali imaju tešku ruku :stripii: :stripii: :stripii:...

Harley

E moj prijatelju, rekao sam da bez mene ne idete, prestari ste za ovakve višednevne izlete! :tongue1:
Living your dreams, do not dream the life

No

Znači čekaš svoju priliku za revanš    :stripii:

Citat: SMT  u Studeni 19, 2020, 13:45:16
Mister No,

Ja sam imao slično iskustvo, druge okolnosti, sajam u ZG... Bili su Marijo, RJ, Tony C i Tunjo samnom... Ne mogu ti sve precizno reci ali imaju tešku ruku :stripii: :stripii: :stripii:...

Ma nisam bio umoran, niti sam pio alkohol , desilo se u trenu

Dobro je, jer je  moglo biti  puno gore.

Proći će 

No

Citat: Harley  u Studeni 19, 2020, 13:59:15
E moj prijatelju, rekao sam da bez mene ne idete, prestari ste za ovakve višednevne izlete! :tongue1:

Izgleda   :tongue1:

Rap

Citat: SMT  u Studeni 19, 2020, 13:45:16
Mister No,

Pa ti papaj bambija

pajdo77

To je zbog onog jazavca što ste vukli vamo-tamo i tjeli pravit kompot od njega  :stripii:

No

alex7777

Vi matori si nekad previse dajete oduska , zajebavate se, pogunit ce te bez zrna baruta  zato  :pije: pa kako kome  :stripii: