Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Males

Hvala svima, 100cm okruglo i 9.1kg   :laughing7:
Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

alexdja

Citat: Males  u Studeni 25, 2020, 15:07:14
Najmanjeg kedera danas stavim na jig glavu i umesto smudja dodje gospodja  :laughing7: :laughing7:

:clap2: :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

Nikako shvatiti gdje ti smuđevi spavaju. Danas sam vitlo tri i pol sata i ni čvoke. Prsti mi otpali od hladovine. Neće jednobojne,neće karirarane,duže,kraće.ma neće nikakve. Nikako ja sa tim jiganjem na zelenu granu. Ako naletim na zemlju onda ne osjetim jel palo olovo na dno,špagu ne vidim jel olabavila nit špic štapa kad popusti. Ćorav ko šišmiš. Jedino da si nađem štap ko oni što pecaju na ledu od pol metra,onda bi valjda bilo bolje. Sad ću dva tjedna pišat firnajz jer sam se garant prehladio samo što to trenutno ne znam a ni pecnilo nije. Kad ne može čovjek sjedit u kući,to je muka.

Rap

pajdo77

Ma Rap na pjesku sam prvo i bio...pa na šporanj,kamen,granje. Hebiga pa kad malo bolje razmislim ne može mi svake godine dva puta smuđ otpecati  :stripii:. Ubio par sati,to je bitno.

No

Bio sam i hvala bogu  prošlo je bez cirkusa
Išli smo kao i inače,  bez patronažne sestre, bez javnog bilježnika, bez predmjevanja da se netko neće vratiti   :ok:

Bio je to pucanj u kratke kasnojesenske dane, pucanj koji je  izmješao odmor i umor u jednom pakovanju, u meni.

Znam da boraveći tamo  s ranom na čelu, nisam normalan, ali jednostavno takav sam

Kažu mi moji- šta ako ti se opet desi, u čamcu, šta ako... ...  ...

-Ako, ako mora biti, neka bude tako.

Bolje da, ako mora biti, gledam u tom trenu, vodomare, kormorane i divlje patke, kako lete iznad  vode,  nego da u toploj sobi, iz fotelje gledam televizor i vijesti, u kojima mi non-stop lažu i  prijete
Točka

Čarolija   traje

Vrijeme teče, vrijeme curi, odlazi
Putujem po utabanoj stazi, koju tabaju moji koraci

Kockari ulažu vrijeme u ništa, marljivi ljudi grade imanja, a ja evo svijesno, nasuprot svemu, uzalud  tupim  olovku, crtajući toplinu  ognjišta

Vatra što gori, govori tisuću jezika.

Bio sam na pecanju i uzeo sam, novu dozu lijeka protiv ludila
Bilo je više nego dobro, unatoč škripi teških  koraka

Harley mi je bio u gostima, jučer i danas.
Imao je čast biti sa mnom u čamcu. Prije njega tu čast imala je samo Marija terezija davne 1770 godine i ruski car Nikolaj 1903 godine i nitko više  :stripii:

Slomio sam trn koji sam napravio na CD-u
Da je bar pukao, nego se samo, pri prvoj kontri, preklopio   :uf: Rekao sam -e majstore ja ga hebem tko ti plati popravak

Ponio sam vam na dar par šnita vremena, par isječaka iz dnevnog boravka

Ovo je bilo na putovanju prema odredištu
Napravili smo odmah i drva za višednevni boravak
Suhi brijest

Ovo je dokaz da sam zabacivao i pecao u oblacima

Ovo su slike dnevnog boravka

:occasion14:

maverick

Jbg kod vas je uspjeh ako se svi vratite u jednom komadu  :stripii: sale malo naravno... :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Padaju drva, puteve poplave rijeke, jazavci im se bacaju pod točkove ali ništa ih ne može zaustaviti na putu u raj. Neprocjenjivo  :hi:

maverick

Kod nas danima ista prica...smudj se javi i na pijesku...i u panju...dimenzije i dalje rekreativne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ni ja nisam bolje prošao, ali sa izuzetkom što je uzimao samo uz kamen.. sitan.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

SMT

maverick

Nadam se da si mi taj kotač sacuvao  :stripii:

Rap

Citat: mossi  u Studeni 28, 2020, 18:36:32
Ni ja nisam bolje prošao, ali sa izuzetkom što je uzimao samo uz kamen.. sitan.

Sad barem znas gdje je,al nemoj sad cekat proljece

mossi

Males

Mossi nisi bolje prošao jer si se spakovao a taman produžeci krenuli bili :laughing7: ja sam uspeo na kraju da iscackam kod tebe u sidru nešto lepše, ali zaboravio uslikati :laughing7:
Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.