Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

:hi:

Momci,

Svaka cast! Pravi ste sponzori :stripii: :clap2: :hi:

Nisam zahtevan…

Kad sednemo negde, pa ćemo dogovoriti…

baka

Umjesto Dunava ovaj vikend bili smo u Umagu gdje smo između jela  :jede:, pića  :pije: :flasica: malo i pecali. Bura nas je ubila, ali smo se trudili da uhvatimo nešto i malo veće od našeg kedera.
I uspjeli smo :notworthy: :eek:, uhvatili smo jednog kormorana (nisam ni znao da ih ima kod nas na moru), jednog galeba, jednog slovenskog ronioca  :uf:, dvije orade i  par nekih šarenih ribica.   Sve smo ih neozlijeđene pustili da plivaju, pardon, lete i dalje  :notworthy: u nadi da nam neće opet doći na udicu. To smo opet dobro proslavili i zalili!
Slike će biti naknadno jer izgleda da jedini ja nemam nemam nijednu sliku tih kapitalaca, kad mi stignu stavljam ih. :bye:

Evo kormorana, to je ovaj u sredini  :uf:

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

DIDAPATAK

..pa vi momci dobro zabacujete kad ste zahaklali  Slovenca  :hi:
..da ste još po koju  :occasion14: vi bi i talijance fatali  :stripii:
.. :baba:

Males

Kiša danas nije ni pomislila da stane…tek po koji camac na vodi
Vertikalisao soma i uspeo se upisati sa jednim od 6.6kg

Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

šajzika

Bravo,  redovit ulovima i izlascima :hi:
Audentes fortuna iuvat

retfala

Nece som al hoce glavinjara...ko zna kad sam ju posijao...lagani kvrc i ulovim svoju glavinjaru ...malo je reci da sam se šokirao.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

Kiša nas je dočekala i ispratila

U međuvremenu promet rijekom je bio gust i nepredvidljiv

I ja sam tu nešto petljao

Na kraju sam presjekao  :pirate:

Ne može se silom ljubiti, a ne može ni pecati.

Kada je viša sila u pitanju najbolje se strateški povući   :crutch:

SMT

Bravo za pokusaj :clap2:

I sam to radim ali ubrzo vidiš da u toj igri ne možeš pobediti… :hi:

Gremlin

Lepi sunčan dan se očas posla pretvorio u dosadnu celodnevnu kišu i tajfunčić...
Par udaraca sitnog, i jedna realizacija, na kedera, vertikala, u propadanju...smuđarak uredno pušten da pošalje baku i deku...
A ribolovci završili na ribljoj čorbi...

:occasion14:

Males

Danas na testiranju novih glavinjara namenjenih somu i smudju udario je “valjda” šaran :stripii: veoma neobičnog izgleda kakvog još nisam video u Dunavu. Rešio sam da ovaj neobičan ulov poklonim prijatelju,  stručnjaku za prepariranje Filipu Kneževiću koji će, u šta ne sumnjam napraviti vrhunski preparat… kako bi i drugi mogli da vide ovu neobičnu ribu…

Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

ps

Sinoć Dunav Dalj, "Dokova staza" kratki izlazak na 2 sata, smuđ lijepo uzimao, dva komada i otpadanje.Prije mene blinkalo 4-5 kolega, samo jedan nije imao ribu.Mogao bih Dokov kup danas biti zanimljiv.

nele01

Citat: Males  u Listopad 13, 2021, 21:28:55
Danas na testiranju novih glavinjara namenjenih somu i smudju udario je “valjda” šaran :stripii: veoma neobičnog izgleda kakvog još nisam video u Dunavu. Rešio sam da ovaj neobičan ulov poklonim prijatelju,  stručnjaku za prepariranje Filipu Kneževiću koji će, u šta ne sumnjam napraviti vrhunski preparat… kako bi i drugi mogli da vide ovu neobičnu ribu…

Uhvatio si Velljuskavog šarana  :clap2:

maverick

Jutro prekrasno...Tonyc nas je opet ispalio za pecanje, ustvari trebao je donijeti pelinkovac...ali nula bodova...Put nas nosi dalje kroz Os, prolazimo pored Pajde...on okrece glavu od nas...ni da mahne. Kad je i mossi dva puta prosao pored nas a da nije pozdravio shvatih da je problem u meni  :rofl2: Ponijeli smo nesto kedera ali sve u svemu nismo se snasli s njima. Ipak lakse i bolje lovim na gumu bez obzira sto slabije ide na umjetne varalice. Tokom dana par udaraca, pokoji ulov....lijepo. Sumrak donosi istovremeni zalazak sunca i izlazak mjeseca...petaestak minuta udaraca...ulova...otpadanja...Sve u svemu lijep dan ...solidnih ulova i s toktizom u camcu odlicno proveden. Osijek i jutarnja magla...neprocjenjivo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Hebiga... Pazi kad vas nisam ni video, rekao mi Tunja da ste i vi na vodi.. što niste vikali, mahali.. ja baš i ne gledam okolo..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk