Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

alexdja

Sve u svemu, ko je na vreme klao, dimio, punio i sušio...

Trenirao i tukao se kad je trebalo...

Danas je pokisao...  :icon_biggrin:

Bravo za bandite!

Pravi su!  :occasion14:
       Nema više divljeg bučka. :no:

No

Bio sam na pecanju, bio sam na savskom moru i ulovio zubatca.

Malo je reći da sam bio sretan, iako je bilo zima,iako je puhalo i padalo, iako je voda prevelika za normalan ribolov.

Na vodi, nigdje nikoga, samo kormorani, čaplje i ja

Bio bi grijeh da ne spomenem štap, jer me iz ribolova u ribolov oduševljava.

SMT

To se zove izlazak… Kad su uslovi takvi, onda sve vredi troduplo… :hi:

Bravo…

Bas mi je drago da ti se svidja štap…Mislim da ce ti se osecaj pojacavati iz pecanja u pecanje… Tako ide..  Neka sledeći bude iz Vivo serije…MH sa OSS…  :hi:

No

Kada sam probao ovaj Aspro 15-50, pomislio sam prodaj sve, kupi još jedan manje gramaže i to je to.
Upravo to i radim
Tješim se da će to biti kraj igrice, iako znam da netko drugi pravi igračke u igri koju volimo...
Igramo se   :ok:

Rap

Citat: No  u Prosinac 12, 2021, 13:02:17
Bio sam na pecanju, bio sam na savskom moru i ulovio zubatca.

Malo je reći da sam bio sretan, iako je bilo zima,iako je puhalo i padalo, iako je voda prevelika za normalan ribolov.

Na vodi, nigdje nikoga, samo kormorani, čaplje i ja

Bio bi grijeh da ne spomenem štap, jer me iz ribolova u ribolov oduševljava.
Top!
Sava ko ulje.

No

:hi:   Možda se na ovoj slici i čini kao ulje, al vjeruj mi da je problem ispržiti ribu kada je u tavi ulja previše, isto kao što je teže uloviti ribu, kada je u koritu rijeke vode previše.

Možda ne bi bilo loše da iskoristiš tu "top" situaciju, dok voda nije otišla i popuniš galeriju s ulovima  :ok:

somborski lala

bio juče malo na starom dunavu , ali sem jednog bucova ništa. ali se nešto dešavalo iza trske u 20cm vode,pršti li pršti ko da je izvor. ajd da proverim,ušunjam se i zabodem meredov ,kad ono.....
  milion babuškica ko dlan  :uf: :uf: :uf: :stripii: :stripii: :stripii:   naravno ostavio sam ih da se zabavljaju i dalje . sve je delovalo kao lažni mrest. :eek:

majstor

Jutros smo krenuli u konačni obračun s dravskim smuđevima. :stripii: :stripii:

pajdo77

Bome ste se sitnih kostiju napljuckali

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

majstor

Moj Pajdo. Hrpa hrane a nas četvorica sami.  :uf:

marina1983

Dobijem kacigu na poklon rekoh aj da je probam .
Kaciga je pobedila i ja je ne skidam koliko god nekome smesno sve izgledalo .
Znači pun pogodak.

Jedno spadanje krupne ribe pretpostavljam soma . Samo je pokupio kedera i krenuo pod camac . Kasno sam skontao da je riba na stapu nisam ni cestitu kontru udario i ode.

maverick

Ma da ...to je odlično...kao u dnevnoj da se vozis
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Do prije 5 min. bio na Dunavu. Oproštajka za ovu godinu. Nisam imao ni kvrca, trojica na kedera ništa. Voda preljepa, bez valova, kao ulje. Mirno tiho, dok nije došao ribar, ali ni on ni kiša mi nisu mogli ovaj dan pokvarit. Dunav mi za blagdane poklonio dar :stripii:izvukao sam polu trulu granu s 8 okićenih guma. Relax, rj i ostalo Orke.

ossa

pozdrav drugari, grejte se za mene.
neizdržah kod kuće

Naidju krize, drukcije grize...