Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Svaka cast na ulovu. Kolika je ta mamara , tesko mi ocjeniti na slici
Audentes fortuna iuvat

mossi

Auu respect!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Mornar Popaj

Citat: šajzika  u Svibanj 08, 2023, 17:21:01 Svaka cast na ulovu. Kolika je ta mamara , tesko mi ocjeniti na slici
Malo ispod 8

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

flutikazon

Cesgitam na ulovu. Meni deluje na slici dobro preko 8 :hi:

mlb

maverick

Bome štuketina  :clap2:

Citat: Thechoki  u Svibanj 08, 2023, 13:58:15 Mali offtopic;Samo da napomenem da je sve na čamcu rađeno po uzoru na temu od STM-a i negovom BIGFOOT-u!

Nadam se samo da te nece na one Grafite povuci... :stripii:  ovo s čamacem je odlicno  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Gledam sliku ponovo i lepo je videti toliku štuku, mnogo je ređa od smuđa. Godinama sam pecao ciljano štuku, od varalice do pampura. Ova slika mi je stoga baš lep podsetnik na neka lepa vremena.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Thechoki

Citat: maverick  u Svibanj 08, 2023, 20:47:24 Bome štuketina  :clap2:

Citat: Thechoki  u Svibanj 08, 2023, 13:58:15 Mali offtopic;Samo da napomenem da je sve na čamcu rađeno po uzoru na temu od STM-a i negovom BIGFOOT-u!

Nadam se samo da te nece na one Grafite povuci... :stripii:  ovo s čamacem je odlicno  :ok:

I ja sam se nadao!

Mornar Popaj

Danas jedan kratki izlet i jedan brko

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

retfala

Otvaras malu skolu ribolova. Bravo :notworthy:

Mornar Popaj

Ma sreća je u pitanju 🫣

flutikazon

Kad je kod vas lovostaj na soma?

maverick

Na Dunavu nema lovostaja za soma
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: flutikazon  u Svibanj 09, 2023, 18:03:08 Kad je kod vas lovostaj na soma?

Jedna reka, dva ili  više pravila... naša polovina ne sme pecati soma do 15 juna... S druge strane nema lovostaja...

Mi pecamo celu godinu u G Podunavlju( ono sto nije u zabrani)... Sa HR strane nema nikakvog ribolova od 01.3 do 01.6...

Mi recimo uredno pecamo smudja mesec dana više...

I tako to traje godinama...

ps

Da ti pojasnim, i mi i vi smo .urac od države, na nivou Zimbabve,čak i oni nam drže predavanje iz pravosuđa.