Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Ima tata Greys više staže nego dobar dio vas  :toothy9: ali da nejdemo u OFF, Kugla ovih dana se čuemo i idemo bacit bučku  :icon_thumright:

mlb

šefe znam da je žena nesreća na brodu ali kad je mađarica u čamcu bolje miir!!! inače smo svi najebali!! :whip2: :toothy12:

Kugla

Nema frke čujemo s epa dogovorimo, jedino ovih dana prije 4, pola 5 nema šanse zbog posla.

zvona

čim prođe kiša.. idem uhvatit kedera i idem muvat malo.. greys me danas napomenio na tu tehniku..premda nisam vičan ali vrijedi probat.. nosim ja i ostalu artiljeriu za svaki slučaj  :icon_biggrin:

silure

To muvanje cu morati i ja prakticirati...

Jožef1

mlb, jel to Greys fura mađaricu u čamcu.... jaoo  :not speak:  :be happy:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

retfala

sutra krećem i ostajem do nedjelje na dunavu. pokušat ću loviti  šarana, smuđa i soma. nadam se da ću malo osvježit galeriju :toothy12:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

silure

maverick

Citat: retfala  u Srpanj 11, 2013, 21:12:09
sutra krećem i ostajem do nedjelje na dunavu. pokušat ću loviti  šarana, smuđa i soma. nadam se da ću malo osvježit galeriju :toothy12:

Ja nikako da se olducim sta cu pecati....a kako stvari stoje...samo bih otisao na buckanje  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

od onakvo varaličara ti postao bućkaroš :BangHead: bućkane je tehnika koja se koristi za :

- sa uključenim sonarom za upoznavanje novih terena
- za one koji neznaju gdje pecati da špijuniraju tuđe pozicije
-smanjenje troškova goriva pri dolasku ili odlasku sa pecanja
- za gradske dečke da dobiju malo boje bez solarija

maverick

Ocito vam onaj fitnes godi, pa vam se smisao za humor popravio  :toothy12: a u pravu si i za boju i za gorivo...znas , moram se pohvaliti da nemam crtu od gacica  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Ja stižem danas na Dunav oko 19 h i do sutra do podneva sam tamo pa se vidimo
Tu je brate odmah iza panja

Greys

Spakirao stvari, i pravac kod drugara na Savu. Kretanje za pola sata, smjer okolica Siska  :icon_thumright: Bučkanje, pa naveče u potragu za smuđem.

zvona