Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

maverick

Dok se vi sprdate u temi ...Jura je na vodi i lovi ribu  :ok: i nemorate mu uopce poslati sad sms da pitate sta ima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jura istrčava svaki dan, mora da je nanjušio gdje se skriva riba  :clap2:

maverick

Nije najusio...vec ima dobar dalekozor  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A ja još nisam tu spravicu nabavio  :uf:  :stripii: :stripii:

šajzika

Ode poslje 18h na vodu. Mal da se spusti temp.
2 na senk , durbaheri i stap s voblerom sa strane
Audentes fortuna iuvat

maverick

A nesto sam lijen danas ali tko zna.....mozda su smuđevi spremni za vađenje  :uf:

Miro

Ja idem još kojeg voblera posijat :) :)

šajzika

ode popodne koje somce klepit  :stripii: :stripii: navuko sam se  :rofl2:
kad krene cmoktavac onda cemo probat njega.
probat cu i muvat  :laughing7: i kupio sam konacno svjecicu pa da vidim oce biti poboljsanja  :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A sad vec ocekujem i neke slike od tebe  :wave:

šajzika

Ako bude 3+ kg somče onda cu ga slikat.
Ovi nisu bas zanimljivi nikom sem meni na stapu i zeni koja ih tamani :)  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

ps

Nije mi jasno kuda se vozika skoro svako veće onaj brod .Ode nizvodno oko 21h, a vraća se oko 24. Prošle nedjelje se u povratku nasukao kod Želje   :sha:

maverick

Slaven

Mariorhr

Citat: ps  u Srpanj 01, 2014, 15:34:44
Nije mi jasno kuda se vozika skoro svako veće onaj brod .Ode nizvodno oko 21h, a vraća se oko 24. Prošle nedjelje se u povratku nasukao kod Želje   :sha:

Ne znam jel misliš na ovaj brod al je neki dan prošao pored Mlb-a i mene

http://www.krstarenja.hr/hr/brodske-kompanije/luftner-cruises/ms-amadeus-royal?cruiseLineId=27&shipId=254#!prettyPhoto