Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Hhehhe dobro kažeš Zrine, pa nije ništa pitao jel smije u naš atar  :rofl2: :rofl2:, ne moraš do foka, tako se kaže a ne šifoka ili kako ga već zovete, već FOK, uđeš u karašicu kod ušća i polako dođeš do onog dijela gdje su ju preusmjerili i napravili novi tok ispod mosta onog preko drave i onda izađeš ako želiš kroz fok i nizvodno nazad.

šajzika

@umpahpah
hvala vam lijepo dobri gospodine, a vi ako budete trebali prijevoz do vaseg camca slobodno se javite

@maverick

sam ti zajebavaj , lako  :crutch: zezat    :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Danas smo se vozali s njegovim čamacem...tako da budi oprezan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: Kugla  u Rujan 13, 2014, 14:25:36
Hhehhe dobro kažeš Zrine, pa nije ništa pitao jel smije u naš atar  :rofl2: :rofl2:, ne moraš do foka, tako se kaže a ne šifoka ili kako ga već zovete, već FOK, uđeš u karašicu kod ušća i polako dođeš do onog dijela gdje su ju preusmjerili i napravili novi tok ispod mosta onog preko drave i onda izađeš ako želiš kroz fok i nizvodno nazad.

sad mi je prilika da se provozam posto je visoka voda , sigurno necu nigdje zapet  :thumbsup:

Citat: maverick  u Rujan 13, 2014, 14:28:07
Danas smo se vozali s njegovim čamacem...tako da budi oprezan  :stripii:

morat cu se pritajiti  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

aaaaaaaaaaaaaa vozili se mi danas mojim plovilom,tero ga  :red_indian: kao da mi ga je ukrao!!!! Kugla a ja od kad znam za sebe taj tvoj fok zovu ŠIFLOK al bitno da znamo koji je to teren!!!

Kugla

Bitno je da znamo da govorimo o istom, ali pitaj stare koje tamo sretneš to je FOK  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Nego kad će mo na kavu?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

a stvarno ste  :rofl2:
koliko sam gledao mogu djir okolo napravit i izac na usce dole kod udicarskog jel tako ?
i kolko mi je to pametno radit ? kakav je riblji fond unutra ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Kugla

I tko je ovdje pisao na tim stranicama nezna, al ajde nije bitno znamo o čem pričamo, a dolje ima i fotka matkovog blata, tu mi deda držao čamac i svaki dan sam bio tamo i sa čamcem do Foka.

šajzika

Citat: maverick  u Rujan 13, 2014, 14:39:37
Ako poneses mrezu solidan

a dobro cist da znam sta da nosim od alata  :hi:
moram trazit od komsije, samo kolko sam cuo sjebo je mrezu kad je isao zadnji put  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Šajz ne moraš nositi mrežu ima ih tamo koliko hoćeš  :rofl2: :rofl2:

šajzika

a dobro , onda cu se ponovit  :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden: :pirate: :pirate: :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

vedro

Citat: Kugla  u Rujan 13, 2014, 14:25:36
ja ne pecam na tim terenima dugo otprilike 5godina i od starih ribica sam cuo samo za FOK jedino Zrinko i :red_indian: siflok stoga :red-card:
Kugla potpuno u pravu!!!

maverick

A ja sam iskreno čuo od Zinka  :stripii: mada ima tu puno naziva na samoj Dravi koji su nepoznanica mnogim....Čikli i Perek su tu najstarijih s tih terena i bas smo neki dan razgovarali kako cemo obici preko zime razno razne bare i mjesta po Karašici i Dravi pa da to malo zabiljezimo na karti....da ostane...za uspomenu...jer mi smo dali odredjenim mjestima neka nova imena...poput MAUNA  :stripii: BANDERA  :stripii: TRI DRVETA  :stripii: PLIĆAK  :stripii: ŠPORANJ  :stripii: DLAKE  :stripii: