Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Iako sam stotinama km od drave  ali u subotu navecer idem i ja.
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Blago vama koji idete ovaj vikend na pecanje, mene skršila temperatura skoro 40, dežurni u wc-u, užas a svaka kost me boli, za poluditi tako da ništa od pecanja ovaj vikend  :crybaby2:

rj

ima i dobra strana ona wc skinit češ višak kg  :clap2:  :toothy12:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Heheh RJ pa onda mi više neće Nick pristajati, al da me sjebalo je i to gadno ali ne dam se evo danas i radim, moram, pa se potajno nadam da ću možda već sutra odletiti na kratko pecanje.

zvona

Odoh i ja danas napokon..nisam bio dugo na vodi

mlb

Odoh i ja poslje ručka , valjda je netko očisti spust!! Ali kakve sam sreće ipak nosim pokoju lopatu!  :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

ako sve bude uredu ujtro za mraka krecem na preporućeno mijesto po debele štuke... :stripii:

maverick

Sutra krecem na 20 sati neprekidnog pecanja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Blago tebi susjed, odpecaj jedan sat od toga za mene i kuma, i javi kad da čekam na flosu  :pije: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Jok...Drava...idem malo i ovim domacim da hebem kevu  :stripii: smuđevima , naravno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Idem i ja veceras..sad svaki dan idem..udara riba kao blesava..samo da voda ode u korito i milina..sitan smuđ i štuka do 2-3kg

Slaven

Svi na vodu ko može, sezona je otvorena :hello2:

vedro

Citat: zvona  u Listopad 10, 2014, 09:10:03
Idem i ja veceras..sad svaki dan idem..udara riba kao blesava..samo da voda ode u korito i milina..sitan smuđ i štuka do 2-3kg
Sitan smuđ 2-3kg??? :stripii: