Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

vedro

maverick

Pa nema izbora...šta će samnom ... :takoje:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: umpahpah  u Listopad 24, 2014, 22:49:27
josipe i meni sve pokrali i camac mi odnijeli i yamahu auto ..... koliko je to guma   i nisam u lovici!!!  :crutch: :crutch: :crutch:

ti se vataj novčanika  :whip2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Imam ja nešto RJ guma, a kako sam upao u gabulu prodajem po nabavnoj cijeni. :stripii:

vedro

Citat: raso  u Listopad 25, 2014, 07:51:09
Imam ja nešto RJ guma, a kako sam upao u gabulu prodajem po nabavnoj cijeni. :stripii:
Raso skup si...rj  mi poklanja :stripii: :stripii:

Kugla

Vedro neki dan sam bio u Kapitalcu po neku boju za printer i ako sam dobro vidio tamo ssr 7 -  51 kn
A kad samo već kod štete, Britvi i meni je neko prilaznu fosnu na kučicu pokidao, nije sama mogal onako se pokidati, na ovom porastu kučica je u problemu danas popodne idemo stavljati novu fosnu, ako je tko za rakijicu i pivo i mal pomoći mi smo od 2 dolje
Ne kužim što ljudima predstavlja činiti zlo  :no:

vedro

Citat: Kugla  u Listopad 26, 2014, 08:09:34
Vedro neki dan sam bio u Kapitalcu po neku boju za printer i ako sam dobro vidio tamo ssr 7 -  51 kn
A kad samo već kod štete, Britvi i meni je neko prilaznu fosnu na kučicu pokidao, nije sama mogal onako se pokidati, na ovom porastu kučica je u problemu danas popodne idemo stavljati novu fosnu, ako je tko za rakijicu i pivo i mal pomoći mi smo od 2 dolje
Ne kužim što ljudima predstavlja činiti zlo  :no:
a kugla valjda neimastina pritisla jadnika...isao bi na pecanje a nema voblera pa se sjetio lopovluka :uf:
UPRAVU SI ZA TRGOVINU MAMAC! Jedno nemaju boju koju ja forsiram :icon_scratch:

Kugla

To što su vremena takva kakva jesu nije opravdanje za lopovluk, niti kidanje tuđe imovine, ali što je tu je nažalost, poučen raznim iskustvima ja sam sa čamca odnio kući sve i gotovo, ima neko veslo polu ispravno njega neka nose ako im to što znači.

zvona

vedro

maverick

Citat: Kugla  u Listopad 26, 2014, 09:33:26
To što su vremena takva kakva jesu nije opravdanje za lopovluk, niti kidanje tuđe imovine, ali što je tu je nažalost, poučen raznim iskustvima ja sam sa čamca odnio kući sve i gotovo, ima neko veslo polu ispravno njega neka nose ako im to što znači.

A jbg..kratko si tamo a vec si se posvađao sa svima... :stripii: jutros je dole kod kucice bila cijela delegacija u očekivanju tebe  :stripii: pa sam sad sasvim siguran da su to neki pokidali namjerno...mislim da ti je najpametnije da mrdneš čamac od tamo  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sa nikim se nisam posvađao, osim sa onim starim koji mi išao prevezivati čamac pa je i ona špaga pored lanca pukla, nemam ništa protiv da se zaveže za kučicu i peca, ali što ima ići u čamac, prevezivati ga, hodati po kućici i sl. Ja u životu nisam ušao u tuđi čamac, ili na tuđi flos, ili da nešto nekome diram. Što se tiće fosne očito je da ju je netko pokidao namjerno. Evo ti primjer od ljetos, kum i ja došli na kučicu i muž i žena sa čerkicom pecaju i nisamo im ništa rekli jer su bili kulturni sjedili pričali i pecali i sve ok, lijepo malo porazgovarali i otišli oni lijepo ostali i uživali, kad je netko ok nema nikakvih problema, ne kužim ljude koji namjerno kidaju nešto tuđe.

maverick

Rekoh ti da kad se zamjeriš jednom domaćem imas sa svima problem...ako si pametan mrdnices čamac odande  :ok:

šajzika

to je hebeno, problem je sto susjed nije od tamo pa nemoze imat camac na oku .
najbolje bi bilo kad bi se sakrio u kucicu i cuvo strazu pa kad neko naidje razbije ga tako da vise nece biti dobar ni bogu ni ljudima.
znat ce ljudi da se nije za zezat s njegovim  :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A mene ne vole jer misle da sam ih ja sve dovukao na taj potez  :stripii: sad izbjegavam druzenje s novim i staim pecarosima...one u vikendicama zivcira i kad prolazimo cestom...prije koju godinu su stavili i rampe...samo susjed tad tamo nije bio...rat skoro izbio...nas ne diraju jer smo im objasnili na fin način sta se dogodi kad diraš lava dok spava  :stripii: a susjed jos nikog nije istukao vec se samo svađao...pa im je on sad super zanimljiv  :stripii: