Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

umpahpah

krivom pises!!! nisam ja nista ruzno pisao!!! niti smsom niti ovdje dok nisam bio  isprovociran

umpahpah

i da bistro ti u tih 5 rupa molim te skupi znanje o odgodjenoj kontri i mekanom vrhu da preneses nama pusikurovicima i poglavici  :stripii: :stripii: :stripii:

vedro

Citat: rj  u Veljača 08, 2015, 08:54:37
...u svakom selu gradi kuću ...neznaš kad će te nevreme uhvatit...da se imaš di sklonit .....najlakše se posvađat ...nismo zato na forumu  :no:
Ja u svakom gradu imam tri kuce...bolnicu, ludnicu i zatvor :stripii: :stripii: :stripii:
(Malo da razbijem ovu napetost) :stripii:

maverick

A kad ces ti na pecanje...nesto te nema na vodi...jel prosla noga
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

bio je na operacij pa nece skoro!!!!  :crutch: :clap2: :stripii: :stripii: :stripii:

vedro

Citat: maverick  u Veljača 08, 2015, 11:30:43
A kad ces ti na pecanje...nesto te nema na vodi...jel prosla noga
Kao sto umpahpah kaze izgleda da necu skoro, bar jos 15 dana. :no:
Popi.... sam vec, ova sezona mi propala. :uf:
Vec sam zaboravio i okus i izgled smukija.

vedro

Citat: umpahpah  u Veljača 08, 2015, 11:44:54
bio je na operacij pa nece skoro!!!!  :crutch: :clap2: :stripii: :stripii: :stripii:
Sta je tu za pljeskanje???  :eek: To je za plakanje :takoje:

maverick

A ako treba smuđa za okus samo se javi  :ok: a sad jos malo pa ces na sarane...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Istina, kukuruz pripremljen, stapovi sredeni samo  da malo zatopli a dotle cu i ja na nogama skakutati.
Hvala na ponudi smukija, javim kad dobijem apetit :hi: :clap2: :stripii:

umpahpah

ti si opasnost na vodi pa nama pase da si ti  :crutch:  :hello2: :hello2: nama vise babuski  :clap2: :clap2: :clap2:

vedro

Opasnost???  :sha: kakve babuske spominjes :sha:
Bojim se za tebe kolega...da nije neka viroza, temperatura... :stripii: :stripii:

maverick

Tema je Idem na pecanje.... :ok: ostale zezancije rijesavajte preko pp  :ok:

tole

tako je....a ja ode na Dunav....malo :pije:  malo :jede: pa ako ne bude :icon_puke_r: možda i bacim koji put :icon_biggrin:

vedro

Slazem se!  Umpahpah je  veliki gospodin, malo sale nikome nece naskoditi :icon_thumright:

Stepa

Ove godine još  nisam bio na vodi  :BangHead: napokon su mi se poklopile kockice i ujutro furim na Dunav na rebilitaciju :ok:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu