commander 18 sport

Autor Darko, Prosinac 21, 2012, 20:23:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ja tu ne vidim nista drugo nego Jovana u novom čamcu...koliko se meni čini on je tu odlučio a nama samo bacio kost da trkeljamo bez veze.... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Ako je krenio u malu privredu sa smukijima (a ako nije,onda neka lupi glavom  :BangHead:  :thefinger: ) i Hondica 60 će past  :toothy9:

Gremlin

Citat: šajzika  u Siječanj 19, 2022, 12:00:39
Citat: Gremlin  u Siječanj 19, 2022, 10:14:11
Ušteda je možda mala ako se računa po jednom čamcu, ali ako se godišnje napravi 100+ čamaca nakupi se...

Kao ono kad je pitao Muja Fatu "kako je zaradila baš 202 dolara od kurvanja sa UNPROFOR-om", a ona odgovorila "dva po dva".

:stripii:
Nije mi jasno. Ipak sam ja priprosti vozac i ne znam matematiku i ekonomiju .

Meni je vise pitanje ovako tko ce kupiti 100+ ako ne valja proizvod

Ako su camci kvalitetni i idu, zasto bi si proizvođač dopustio da opadne kvalitet samim tim i prodaja?

Ok alav, pohlepan i jos kojekakvi ruzni pridjevi ali dugoročno on unisti svoj brend i ne prodaje nista nikome.

Ovdje cu malo spomenut i alu bela koji svojim pristupom i kvalitetom  dogovori xy čamaca po nekoj puno višoj cjeni od nekog plastikanera (znam da je alu skup itd  itd)
Kod tog kempija cekaju camac 6mj, ne cujem da se neko žali na zavrsni proizvod i svi cekaju. Da ne kazem da jedan taj alu kosta kao 2 solidna plasticna.

Zasto  mislite da đole , vlada, mirko, janko zeli upropastit svoj brend ne kvalitetom kad moze kvalitetan i dobar camac prodat.

Svi oni zive od prodaje camaca (vecinom), ko nema prodaje nema ni profita.

Jel nije realnije podici cijenu koju ce ljudi platit za dobar proizvod neg imat 100 eur ustede na kvaliteti i prodavat govno

Ma nema ti tu puno ni matematike, ni ekonomije - više psihologije...one Balkanske...sitno-prevarantske...

Varijanta je "boli me qrac":

Tržište je ogromno, na 6 miliona ljudi u SR, plus region, nahvataću dovoljno neobaveštenih, početnika, onih koji imaju višak para i nemaju pojma posebno.
Kasnim, hebe mi se, dao je kaparu, i mora da me čeka dok ne završim.
Uzima još posla iako ne može da ispoštuje rokove i tone sve dublje.

Posebno se višestruko uvećala potražnja od kad je Korona.

Logika je da će se svakako prodavati bio dobar, manje dobar ili loš, a sistem "kuvane žabe" se primenjuje tako što se kvalitet malo po malo smanjuje, proizvodnja se daje podizvođačima, štedi se na svemu, idu jeftiniji materijali, i tako malo po malo.

Kod Kempija se čamac sada čeka preko godinu dana, ja ga poznajem pre nego što je napravio svoj prvi čamac - ne znam da je imao ijednu reklamaciju.

Ogronno tržište guta sve...

:occasion14:

smudjoslav

Evo ja znam da je taj isti Kempi imao ogromnu reklamaciju.Da je morao ceo zadnji deo camca ponovo da vari i prepravlja...Dakle ima i kod alu proizvodjaca reklamacija... Sa druge strane covek je to resio bez pogovora i tu se nema sta zameriti...Problem resen i camac je i dan danas u upotrebi...
Rastanak nasmejanih lica sa obe strane i idemo dalje...Dal je trebao covek kome je popravljao camac da ga pljuje po raznoraznim mestima... Naravno da ne, popravljeno ljudski i zdravo...

Garofeeder

Citat: maverick  u Siječanj 18, 2022, 15:48:28
zato i jesam stavio konzolu sa strane a ne centralno sto je svakako meni ljepse ali manje funkcionalno...pogotovo tko hoce i staviti saransku stolicu pa otpecati ponekad .

Slazem se, ponekad se zazelim bas pecanja i saranske stolice sto je u mom BF neizvedivo.

Gremlin

Citat: smudjoslav  u Siječanj 19, 2022, 16:06:49
Evo ja znam da je taj isti Kempi imao ogromnu reklamaciju.Da je morao ceo zadnji deo camca ponovo da vari i prepravlja...Dakle ima i kod alu proizvodjaca reklamacija... Sa druge strane covek je to resio bez pogovora i tu se nema sta zameriti...Problem resen i camac je i dan danas u upotrebi...
Rastanak nasmejanih lica sa obe strane i idemo dalje...Dal je trebao covek kome je popravljao camac da ga pljuje po raznoraznim mestima... Naravno da ne, popravljeno ljudski i zdravo...

Nisam čuo za to, baš ću ga pitati za taj slučaj o čemu se radi...

To je ta razlika između proizvođača i "proizvođača" o kojoj sam pisao...
Prihvatio je reklamaciju, odradio, verujem i počastio čoveka i sve ok.

I ja ne bih pljuvao proizvođača Aquaux-a da mi je uvažio i rešio reklamaciju za koju je sam kriv.
Čak bi verovatno i prešao preko sitne krađe bitvi i rukohvata.

SMT

Citat: Rap  u Siječanj 19, 2022, 14:40:40
Ako je krenio u malu privredu sa smukijima (a ako nije,onda neka lupi glavom  :BangHead:  :thefinger: ) i Hondica 60 će past  :toothy9:

:stripii: :stripii: :stripii:

Neka svako radi ono sto zna… Bolje da prodajem ovo sto i zadnjih 15 god, pivo, šećer, ulje…Tu nemam nekih reklamacija… možda imam sanse da kupim nešto…

Kako pecam i upecam, treba mi tri života za tomos 4…

Rap

A secer prodajes ha :stripii:
Ti si dakle taj!De bazdari tu vagu

alexdja

Pivo bi moglo da bude i bolje, ali ajde...

Što bi rekli pecaroši i najjeftiniji štap će uloviti ribu...

Što bi onda ja tražio bolje pivo, kad udara i ono odvratno (a brate jeftino)...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Ervin

Zato što od većine jeftinih stvari pre, ili kasnije boli glava. A od jeftinog piva sigurno najviše boli...  :toothy9: