commander 18 sport

Autor Darko, Prosinac 21, 2012, 20:23:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ossa

Pa sa 40ks je bolje novi tajmen-maser. Pored mene drži fišermana, pecaroš koji je imao dve sezone komandera i srećan je što je živ jer se mogao utopiti sa njim. Kaže da ga je posle tog pecanja prodao pošto-poto jer se uplašio kao nikada. talas posle belog broda kod tvrđave mu je napunio čamac. Meni se to sa tajmenom na sreću do sada nje desilo, ali znam o čemu mi je pričao čiča. Uleteo je u interval između dva talasa i pljus voda do kolena, mislim da je imao 25 yamahu. Nema mnogo ovih komandera u NS iako se ovde i prave. Svega par ih viđam leti na vodi. Ipak je korito staro minimum 5 godina. Čini mi se da nije "pogođen model"...
pozdrav
Naidju krize, drukcije grize...

jura

Ako je ćamac ko što kaže ossa onda je prava šteta baš mi se svidio bilo bi to sa mojom 30-kom super. A i močno izgleda :thumbsup:

ossa

Koliko sam razumeo problem je što je kljun predugačak (odnosno nisam siguran da li je predugačak ili nije odgovarajućeg oblika), pa se "podbode" pod talas.
Ovde se vidi kako izgleda korito od dole pa prosudite sami

Da me ne shvatite pogrešno i meni se on jako dopao, pa sam se raspitivao malo o njemu i reč poreč čuo ovo što sam napisao.

Darko

kod nas u OS ih ima par komada , i koriste ih za zabavu , kupanje i sl. , vlasnici nisu ribolovci koliko ja znam , ossa ova informacija mi puno znači :icon_thumleft:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

imas jednog stalno na dunavu..lijepo izgleda, solidno ide..nisam cuo za takve probleme...ti decki su pocesto na vodi pa cu ih bas pitati  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: ossa  u Prosinac 21, 2012, 20:35:49
Pa sa 40ks je bolje novi tajmen-maser. Pored mene drži fišermana, pecaroš koji je imao dve sezone komandera i srećan je što je živ jer se mogao utopiti sa njim. Kaže da ga je posle tog pecanja prodao pošto-poto jer se uplašio kao nikada. talas posle belog broda kod tvrđave mu je napunio čamac. Meni se to sa tajmenom na sreću do sada nje desilo, ali znam o čemu mi je pričao čiča. Uleteo je u interval između dva talasa i pljus voda do kolena, mislim da je imao 25 yamahu. Nema mnogo ovih komandera u NS iako se ovde i prave. Svega par ih viđam leti na vodi. Ipak je korito staro minimum 5 godina. Čini mi se da nije "pogođen model"...
pozdrav
svaki čamac može da zagrabi vodu .......ni tajmen nije imun na to ....zavisi ko vozi i kako vozi ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

Da li to važi i za RJ Runner-a  :laughing7:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

naravno ...samo je kolićina vode upitna .....dok su se neki potapali ja sam dobio cc0,5L vode ...comander ima stranice mislim oko 60 cm i zbilja moraš bit umjetnik da ga potopiš .....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Surikarn

maverick

ne znam, snimak nasao na netu...ali Tajson je s njim pocesto na dunavu

Surikarn

Prodaje ga u kompletu sa motorom...

grga

čiča se nije dobro postavio na vodi i dobijo vodu ,čamac nije kriv nekima  nije dosta ni brod  :notworthy: :wave: