Pomoć

Autor Antonio93, Prosinac 16, 2015, 08:59:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Antonio93

Pozdrav ekipa,novi sam na ovome forumu i trebam vašu pomoć u pronalasku štapa za blinkanje.dužine 2,70 i 100 grama..znači već dest dana razmišljam, gledam po internetu,čitam forume i ne mogu se odlučiti pa bi ki vaša pomoć dobro došla..

Antonio93

Ja se ispričavam nisam se ni predstavio.zovem se Antonio Sekulić,živim u Brodskom Stupniku (okolica Sl.Broda).imam 22 godine i problema sa pronalaženjem idealnog štapa za varalicarenje haha  :stripii:

joker

Pozz Antonio sigurno ce te ljudi tu pitati do koliko novaca mislis uzet stap
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mario123

Pozdrav antonio ako pecas u sl brodu na savi ni ne treba ti stap ribu nisam upecao duugo...Sad idem sa 28g i lovim bucove,bandare i male smudeve ;D postene ribe neema. ;D
Imas bushwacker  20-80 , SG MPP , shimano speedmaster, daiwa infinity q , lemax black rose imas takih stapova koliko hoces  samo reci cijenu pa da znamo konkretno...

Antonio93

Maksimalno sto mogu izdvojiti za štap i mašinicu je 3000 kuna,naravno ne računam struna u tu cijenu i ostalo što sve trebam..pa i ne planiram bas bacati na Savi možda i da ali više planiram po jezerima,ribnjacima i barama..želim si kupiti štap i mašinicu da potraje dok sam u prilici i dok imam lovu.

miha

Citat: Antonio93  u Prosinac 16, 2015, 09:54:14
Maksimalno sto mogu izdvojiti za štap i mašinicu je 3000 kuna,naravno ne računam struna u tu cijenu i ostalo što sve trebam..pa i ne planiram bas bacati na Savi možda i da ali više planiram po jezerima,ribnjacima i barama..želim si kupiti štap i mašinicu da potraje dok sam u prilici i dok imam lovu.
tek sad si u problemu  :stripii:

Antonio93

Pa eto tražim svijet od vas iskusnih koji se bave duže vrijeme varalicarenjem.jer ne želim na svoju ruku kupovati da nebi bacio novac u vjetar..

Antonio93

Miha zašto to misliš?

mario123

Za takve vode ja bi uzeo max 50g s njim ide svaka riba van sto pliva kod nas..Antonio ja trenutno zivim u Sl brodu pecam na savi iza super nove odem na bare,petnju rijetko zbog prijevoza,na klakar i sve pokrijem stapovima do 35g uzivanje puuuno vece, a riba svaka ide van.
Za 3000kn kupis si bolje 2 stapa jedan jaci jedan slabijj i rolu neku za 1000kn(daiwa freams) stap za 1000kn kupis boli glava..

joker

zato za te novce sto si naveo je veliki izbor to je vjerovatno miha mislio.neznam dal ti uopce treba stap do 100gr po meni al ja da uzimam vise novaca bih ulozio u rolu a manje novaca dao za stap al to je samo moje misljenje
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

miha

Antonio93

Stvar je u tome što imam štap 3m 20-60 grama i rolu shimano catana 4000..pa bi sada želio štap 2,70 i malo jača gramaza bacanja jer pretežno bacam sa obale a i stvarno želim takav štap  ;D
Stvarno cijenim vaša mišljenja zato sam se i javio ovdje.mislim da ovdje ima ljudi koji imaju dosta iskustva u varaličarenju i zato vas tražim za pomoć. .da mi predložite neke kombinacije stapova i roli

Antonio93

Miha daj reci, ne budi tajanstven hh  :D

šajzika

Zato sto si dao veliku svotu novaca. Sad ce biti rat izmedju gramaze, marki stapova, marke role.
Onaj ko ti je napisao max 35grama i to je to sto ti treba.
Za te pare mozes kupit od bushwhackera do CD-a i rolu da ti srce stane.

Sve u svemu previse mogucnosti s tim iznosom.
Jos samo reci koliko imas iskustva ?
Audentes fortuna iuvat

Sg.Pepper

Pogledaj blankove, kontaktiraj Zuleta iz os ili Paju iz Ns sta se da sloziti za neku razumnu cijenu i imas custom stap koji uparis sa nekom slamericom 260 i miran si neko vrijeme! Mene je izaso PB 3oz oko 120-130 eurica, sa alps opremom (slagao sam si sam stap)
dec d vej aj lajk it....