Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Debeli šef

maverick

Citat: vedro  u Siječanj 10, 2016, 20:54:04
Nije problem u rezanju nego u prodaji

Mislis da s tim odrezanim repom neće kupiti ili je riba olakšana pa se ne isplati  :stripii:

Citat: alex7777  u Siječanj 10, 2016, 21:14:46
a di pisu oni koji nemaju ribolovnicu

U onu plavu teku kad predaju da znaju koliko im je tko kasnije duzan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

šime

Eh, eto i mene  nakon dužeg vremena.Ma naravno da sam za bojkot kupovine ribolovnica u Zajednici Osijek . Stečajni upravitelj predstavio je svoju viziju riješenja nastalih dugova u iznosu cca1,7 milina kuna u zajednici ribolovnih društava Osijek, a zasniva se da svi mi platimo taj dug u jednom periodu od 3 godine, te je na tu temu pozvao sve udruge da se izjasne natu ideju .
  Ideja je na tom satanku odbijena od svih  jer se klubovima nudio vrlo mali iznos iz prodane ribolovnice. Da bi se odigralo na drugačiji način povečao je iznos iz prodane ribolovnice te je kontaktirao pojedinačno sve udruge i največi dio udruga je PRISTAO na preuzimanje i prodaju ribolovnica.samo neznam ZAŠTO??, jer da nije nitko ribolovnice preuzeo ribolovnice bih se vratile u HRS i i time bih se ubrzala LIKVIDACIJA i prekinula ova trakavica i NOVA ZAJEDNICA (koja je osnovana) mogla konačno početi raditi i riješavati nagomilane probleme.
   A sad kako je stečajni upravitelj naumio stečaj če trajati najmanje tri(3) godine i svo to vrijeme trajati će sve ono što sad imamo ,

dino.os

Također sam za bojkot kupovine ribolovnica u Zajednici Osijek i neću je kupiti. Kupit ću dozvolu PP Kopački rit.

šime

Ma naravno i imaš dvostruki dobitak : 100 kn jeftinije i princip

DIDAPATAK

..gdje se vadi ta za rit..jel rade subotom..pa odo i ja po jednu.. :ok:
.. :baba:

šime

Mislim da na recepciji kopačkog rita  ( selo Kopačevo) možemo  kupiti ribolovnice.

DIDAPATAK

alex7777

Ako se nevaram i u Bilju negdje postoji ured za dozvole , ako ne ispricavam se al mislim da ima , ima tu na forumu  ko bolje zna "konkretnije"  :hi:

Rap

Zna li tko,da li bojkot kupnje ribolovnica ima odjeka?

maverick

U prosjeku kad zbrojis i oduzmes , mislim da nema, ljudi su onako..dobar dio je odlucio ne kupiti ribolovnicu zato sto nema novaca a ne sto podrzava nas  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Prolazim lukom neko prijepodne i vidim 20 ak ribiča.Reko,evo Streetfishing u Osijeku  :stripii:

pajdo77

Pa jel se smije u luci pecati? Neke godine je bila zabrana jer su nemilice hvatali škljoce ako se dobro sjećam,uglavnom bila je zabrana

Rap

Ko ti more zabranit;ribočuvarska  :stripii: