Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

rj

Citat: šajzika  u Siječanj 10, 2016, 20:43:16
Iskreno nepratim datumski od kada i to sve, ali ako je trenutno na snazi onda hebga, suti i rezi
prepisano iz yu zakona znači 30+ godina nikad to niko nije tražio do prošle godine
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vedro

Ma sajzi je dobar ali ne zna zasto treba rezati ili zasto ti nekad treba sa svim perajama :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

mislio sam si da je nesto staro.
I dobro
dodje jedan dan policajac ili ribocuvar , pregleda ulov i upozori te da nisi odsjekao peraju , da su poceli ponovno to gledati i "progleda" ti kroz prste,
ako ne zelis imat problema ti ubuduce sjeces peraju kad ides sa vode i nevidim problem
svejedno ga mlatnes u glavu i ubijes ga, sta je problem mal zasjeci peraju nožem ??

nevidim u cemu je toliko veliki problem sa tako banalnim stvarima i toliki otpor
ako policija trazi , odsjeko bi mu i cjelu peraju , to ne jedem  :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: vedro  u Siječanj 10, 2016, 20:49:57
Ma sajzi je dobar ali ne zna zasto treba rezati ili zasto ti nekad treba sa svim perajama :stripii: :stripii: :stripii:

Znam jako dobro zasto se treba rezat peraja  :hi:
Audentes fortuna iuvat

rj

Citat: šajzika  u Siječanj 10, 2016, 20:50:17
mislio sam si da je nesto staro.
I dobro
dodje jedan dan policajac ili ribocuvar , pregleda ulov i upozori te da nisi odsjekao peraju , da su poceli ponovno to gledati i "progleda" ti kroz prste,
ako ne zelis imat problema ti ubuduce sjeces peraju kad ides sa vode i nevidim problem
svejedno ga mlatnes u glavu i ubijes ga, sta je problem mal zasjeci peraju nožem ??

nevidim u cemu je toliko veliki problem sa tako banalnim stvarima i toliki otpor
ako policija trazi , odsjeko bi mu i cjelu peraju , to ne jedem  :rofl2: :rofl2:

i ja ču ubuduće tako ...cjeli rep capppp

vedro

Nije problem u rezanju nego u prodaji :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

reze se peraja da se kao nemoze prodat restoranu  :mt1032:
ko kupuje na crnjaka (osoba) , kupit ce i da je zarezana peraja , bas ga briga i da nema peraje
totalna glupost od zakona ali ako ce te policija zbog toga zezat,
cepaj sve u 16  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

kobac

Al onda mora razmišljati hoće uletiti inspekcija,
Mada im to vjerojatno nije jedina daljnja.. :uf:

rj

vlasnik može svoj ribi šaranu ..somu...smuđu...štuki odrezat komplet repnu peraju i tako zamrznit ...da mu ne zauzima prostor u frižu tako skladišti i nikom ništa ...na kraju krajeva ima "usklađen" ulaz ribe ...račun ...tako da se divim gluposti zakonodavca ...samo vas tlače

mlb

a može ga odmah filetirati ili izrezati na potkove!

Debeli šef

peraje se moraju rezati najkasnije kad napuštate mjesto ribolova, kao i upisati u upisnik ulova.

šajzika

Točno tako  :icon_thumright:

pakuješ kuci , sjeci peraju , upisi ulov i miran si  :ok:
Audentes fortuna iuvat

alex7777

a di pisu oni koji nemaju ribolovnicu  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

rj

ti potpisuju policiski zapisnik  :stripii:  :stripii:  :rofl2:

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
bas si me dobro razveseliio sad  :notworthy: :notworthy:
Audentes fortuna iuvat