Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

majstor

Dođi u goste pa ću te upoznati.  :takoje: :stripii: :stripii: Neko je crn izvana neko iznutra.  :uf:

joker

Kobac da te utjesim imamo i mi jednog takvog tu kod mene kao ti.sve po ps radi i nema zeze kod njega mislim da je i neki sef ovim obicnim policajcima.sve u svemu jako je dobar covijek i nikad nisam imao problema s njim.tako da nisi bez brige crna ovca da su bar svi takvi bilo bi reda na vodi
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Zašto bi nekog smetalo što netko radi svoj posao ako je ispravan? Svi bi tako trebali raditi, ne samo Goran, Kobac itd. Red se mora uvesti, makar i polako. I sami se moramo dovesti u red, sa ili bez policije i ribočuvara.  :takoje:

joker

Tocno tako majstore.al doci ce to polako sve na svoje postoje 2 solucije ili bolje kontrole sta se radi ili ce biti manje ribe pa s time i manje kriminala
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Dosli smo do price gdje i zasto kupiti dozvolu...jer na kraju se ispostavilo da bez nje nemoze makar koliko sam to zelio....Mi kao drustvo..ustvari jedan krug prijatelja zadnjih godina smo uvijek kupovali dozvolu u nekom novom...manjem drustvu u nadi da su tamo svi friski i da nisu okorjeli lopovi a kupnjom smo im pomogli da stanu na noge. Jedna od tih prica je recimo Neptun...
Sad kad malo pogledamo situaciju iz druge perspektive dosli smo u poziciju da smo s tim i slicnim potezima zahebali sami sebe...jer drustva koja imaju manje od 50 clanova nemaju ni jednog predstavnika u zajednici i nemaju pravo glasa za nista. Ja osobno sam odlucio ovu godinu tu pricu promjeniti s nekim vecim drustvom i pokusati to dovesti na neku vecu razinu...a prica je vrlo jednostavna...sto vise clanova to vise i predstavnika i to je jedini nacin da se nesto promjeni. Dobra i razumna ekipa u ŠRD DRAVA  je nas izbor jednog velikog drustva koje ima snagu i potencijal od par stotina pecarosa a tad je to vec ozbiljna prica . Do sad smo se razjedinili iz sto nekih razloga a sad trebamo biti jedinstveni ako zelimo...ne nesto promjeniti...vec ako samo zelimo da bude posteno i da nas ne kradu oni koji su nas godinama krali

dravski pecaros

maverick bio sam 4 godine u upravnom odboru društva u selu koje stvarno radi sve po pravilima i godišnje više novaca zaradi nego potroši ali ništa se ne može mijenjati dokle god se ne donese novi zakon na razini države...barem ne po pitanju tekućih voda...  :hi:

maverick

Moze se...ne na toj razini...ali moze se krenuti od zajednice ...Potrudicu se da u narednim danima naucimo ponesto svi zajedno o tome. U zadnjoj opciji postoji i nekakav oblik referenduma...no to je komplicirano...Ali postoje mehanizmi pomocu kojih svima mozemo poslati kontrolu da se doista vidi koliko su nesposobni i koliko su doista krivi u dodadasnjem postupanju...