Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: kobac  u Siječanj 04, 2018, 12:40:26
Kad ste  uopce vidjeli na vodi  ribocuvara...
Nekad Zrinka ali znam da on volontira tako da njega u neku profesionalnu ribosluzbu ne ubrajam tj. ne dobija placu
Audentes fortuna iuvat

kobac

Nemamo mi místa s tím novcem, to ide u ministarstvo polj... barem veci dio a manji nositelju ribolovnog práva tj. drustvu...
To je sve suradnja medju agencijama, službama..iako mi neovisno o njima provodimo zakone jer nam tako zakon nalaze...sprijecavsnje kaznenih dojela i prekrsaja, te hvatanje pocinitelja i privodjenje nadleznim tijelima itd,bla,bla,bla..
A sto se tice place, lako bi je zaradili da se sve provodi 100% ...ing ni sam to ja izmislio...kazu trebamo biti zastita i servis gradjana ali i isto tako sprijeciti nezakonitosti...

nekinho

Kada me ove godine krajem listopada ribočuvar tražio dozvolu na pecanju (sa obale - Porić) nisam mogao vjerovati svojim očima koga vidim, niti sam znao što da radim, da li da ga zagrlim i skačem od veselja, ili da se pokorim organu reda i sukladno njegovu traženju pokažem mu prvi put unazad četiri godine svoju dozvolu... Gospodin se potpisao uredno sa Peter, sve po pravilima struke i službe, i od mene svaka pohvala.  :hi:
A mogu reći i dojam da je netko na vodi, pazi koliko može na red i pravila ponašanja , su me stvarno učinili zadovoljnim. Zato kažem da je barem više takvih susreta i svima bi nam bilo bolje i kvalitetnije pecanje. A to je uz policiju na vodi i garancija reda i budućnosti kako za nas tako i za buduće generacije.

nekinho

Usput Kobac, tvoja predanost poslu nikada nije dolazila u pitanje, a da si ljudina osobno sam se uvjerio prilikom pronalaska onog čamca na Dunavu.... Još jednom  :hi:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

kobac

Sto se tice zrinka, (i kjoš ponekog) znam situaciju, zato sam i napisao negdje prije "cast izuzecima"..
Ne ljutim se i ne prihvacam místa srcu, jer i nas ima i nas svakakvih, samo zelím pojasniti da ljudi znaju o čemu se tu radi...
Eto necu vise smarati ljude...

maverick

Kobac ozbiljno shvaca svoj posao...i ne bitno jeli u pravu ili nije...Ali njegov stav je odraz nešeg društva ...znaci...nitko u cijeloj policiji se nije nasao pametan da nazove PP i vidi kakvo je stanje s ribolovnicama i da naputak kobcu i sličnim. Ovako ce kobac napisati kaznu pa ce pecaros ici na sud...i tako to ide u nedogled...a ja sam samo htio ici na pecanje. I onda me netko pita sto dobijem kaznu za ometanje sluzbene osobe...e zato...sto se nisu čuli telefonom na vrijeme  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

A vidi, ljudi idu na vodu,  zasad se niko nije žalio tako da vjerujem da je sve OK
Audentes fortuna iuvat

feco

Ja, npr. nikad nisam kupio dozvolu prije polovice drugog mjeseca, a pecam cijelu zimu....i nikad me nije policija tražila dozvolu za pecanje na uvid, samo dozvolu za plovidbu i dokumente čamca. Pogledaju šta ima u čamcu, pitaju ima li ribe i ljubazan pozdrav, a dozvolu za pecanje zadnji je puta tražio ribočuvar i to prije pet godina, a i tada sam bio ljut jer je svojim čamcem udario u moj.
:dontknow:
BRZO I BEZ VEZE

im84

Ribočuvar me jednom od 2003.godine tražio dozvolu na Dunavu  :uf:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Mi kao cijelo drustvo znamo s pocetka sezone u 6 mjesecu otici na Dunav...Pocesto te prve izlaske provedemo u starom Dunavu...sto ladovina...kupamo se i tako to...Tamo uredno dolaze dok su aktualne dozvole...kasnije rijetko dolaze koliko ja znam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

na zajednici Valpovo prošla godina za pohvalu,čuvari su išli ali opet nemaju kapacitet i muda da se uhvate u koštac sa pravim KRIVOLOVCIMA  :hi:

majstor

I kod nas su ribočuvari radili pojačano na zatvorenim vodama. Istina je da nemaju muda za prave probleme i kontrole, neki nemaju ni kulture, a neki brane svoj teritorij. Policija radi dosta kontrola jer ima rezanog duhana na sve strane te zbog granice. Policajac Goran, i sam ribič, trudi se iz petnih žila da napravi red. Nekima je i naporan, ali se nadam da neće posustati. Kao i Kobac. Nisam siguran da policija treba kontrolirati dozvole, ali...
Kod nas su dozvole došle na staru godinu pa sam je odmah kupio. Logično je da bi trebala vrediti godinu dana od dana kupnje, opet ali... jer bi moja vredila samo 31. 12.                                        Vode divljaju, južina divlja, mi isto tako.  :uf:

alex7777

Daj se skulirajte stvarno ide hebena juzina  :uf: neko je pomenio gore da nezna zasto policija trazi ribolovnice? pa da oni netraze ko bi  :sha: i ovako ima previse gamadi na vodi  :pirate: ljudi pricamo tu neke fore bajke i ostale dumine a na vodi je opci kaos znaci KAOS  :takoje:  nebih nikog prozivao niti ribocuvare niti policiju  nego gore rangirane iznad  :takoje: nemoze niko reci da Kobac neradi svoj posao isto tako da Zrinko neradi svoj posao , E TU SMO ZAPELI ko jos radi "posao"?? Dalo bi se jos svasta pricat al mozda jednom drugom prilikom ! o tom potom!  :hi:

kobac

Citat: majstor  u Siječanj 04, 2018, 22:58:46
I kod nas su ribočuvari radili pojačano na zatvorenim vodama. Istina je da nemaju muda za prave probleme i kontrole, neki nemaju ni kulture, a neki brane svoj teritorij. Policija radi dosta kontrola jer ima rezanog duhana na sve strane te zbog granice. Policajac Goran, i sam ribič, trudi se iz petnih žila da napravi red. Nekima je i naporan, ali se nadam da neće posustati. Kao i Kobac. Nisam siguran da policija treba kontrolirati dozvole, ali...
Kod nas su dozvole došle na staru godinu pa sam je odmah kupio. Logično je da bi trebala vrediti godinu dana od dana kupnje, opet ali... jer bi moja vredila samo 31. 12.                                        Vode divljaju, južina divlja, mi isto tako.  :uf:

de majketi gdje taj radi da ga upoznam i nebudem crna ovca :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :uf: :uf: