Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

bb

Sva društva ukinut i kupim dozvolu preko interneta i aj ti bog...svedno od ti udruga društava kako se već zovu nist

dravski pecaros

mlad si ti da bi ukido društva...di če pecati ljudi koji nemaju čamce ili dravu,dunav,savu u selu ili gradu??
nije to samo tako kako se čini...

treba dati da se karta može kupiti samo za otvorene vode a ko želi da kupi za zatvorene..tada bi se društva borila da dobro gospodare svojim zatvorenom vodama...  :hi:

miha

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 15, 2016, 18:29:10
Citat: bb  u Siječanj 15, 2016, 18:19:43
Sva društva ukinut i kupim dozvolu preko interneta i aj ti bog...svedno od ti udruga društava kako se već zovu nist
mlad si ti da bi ukido društva...di če pecati ljudi koji nemaju čamce ili dravu,dunav,savu u selu ili gradu??
nije to samo tako kako se čini...

treba dati da se karta može kupiti samo za otvorene vode a ko želi da kupi za zatvorene..tada bi se društva borila da dobro gospodare svojim zatvorenom vodama...  :hi:
kenjate bez veze ...uključite se u rad društava pa polako mjenjati stare ...lako doć na godišnju pa se isprazniti ...društva vape za ovakvim kadrovima mladi ..jaki ...sposobni ....

maverick

Miha, da li si ti ukljucen u ribolovno drustvo...mijenjas li nesto...kod nas od matorih alkoholicara nemozes doci posteno ni na sastanak a ne da nesto mijenjas...I da drustva kao institucije koje se financiraju iz ribolovnice treba ukinuti jer to narod plaća da bi se oni bekeljili svaki vikend i odlazili s dvoje djece da love kedere, uz obilne troskove za gorivo i prezderavanje...osim toga malo tko od njih uopce i peca jer vecinu vremena provode opijajuci se u drustvenim prostorijama ...
Ribolovnica treba biti na drzavnom nivou i kao takvu da je se moze kupiti bilo gdje...ribocuvarska sluzba treba biti neovisna i bez dosadasnjih lopova i probisvjeta...da obavlja nadzor i da se financira iz kazni prema prekrsiteljima...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Debeli šefe ne znam zašto se ti sprdaš samnom, i susjed ti dobro znaš da ja sa Rašom nisam u kontaktu od one blamaže što je radio na Puškašu, tako da ne znam što Rašo radi niti me zanima.
Što se tiče prijedloga novog zakona veće je ovdje netko i to ne Rašo i prezentirao jedan njegov dio
A evo imate i na netu dosta toga o tome evo par linkova
http://www.mps.hr/ribarstvo/default.aspx?id=635
http://www.eribica.com/vijesti-ribolov-hrvatska/prijedlog-nacrt-zakon-o-slatkovodnom-ribarstvu
Ima toga još samo radim trenutno nešto i u pauzi sam došao malo na forum pa nemam vremena tražiti dalje ali ima još i da dio koji konkretno mene zanima je upravo onakav kakav sam ga napisao i to je sasvim ok.

maverick

Susjed, zima je...sta ces malo se mora i zahebavti...jos nije ni lovostaj počeo ...izludicemo do 01.06  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma kakvi izluditi, mi i jučer išli malo mahati štapom, A ovo za prijedlog zakona je sasvim ok i da se ne ponavljam biće nadam se bolje nego do sad i ne vidim tu ništa loše da bude kupovina ribolovnice direktno u Ministarstvu, da vrijedi za sve  otvorene vode kao i svim HRVI, da kao rekreativni ribolovac mogu i ne moram biti član neke udruge.

miha

Citat: maverick  u Siječanj 15, 2016, 19:00:02
Miha, da li si ti ukljucen u ribolovno drustvo...mijenjas li nesto...kod nas od matorih alkoholicara nemozes doci posteno ni na sastanak a ne da nesto mijenjas...I da drustva kao institucije koje se financiraju iz ribolovnice treba ukinuti jer to narod plaća da bi se oni bekeljili svaki vikend i odlazili s dvoje djece da love kedere, uz obilne troskove za gorivo i prezderavanje...osim toga malo tko od njih uopce i peca jer vecinu vremena provode opijajuci se u drustvenim prostorijama ...
Ribolovnica treba biti na drzavnom nivou i kao takvu da je se moze kupiti bilo gdje...ribocuvarska sluzba treba biti neovisna i bez dosadasnjih lopova i probisvjeta...da obavlja nadzor i da se financira iz kazni prema prekrsiteljima...
ma nisam ..al kenjaju bez veze ....stalno jedno te isto ..podsječa me na onu ...kurva o poštenju a vojnik o skračenju .....

Kugla

Miha, Miha, evo ti primjer, kada smo nas nekoliko prije 6 godina kada sam se ponovno vratio pecanju, htjeli uključiti u naše društvo, naravno ne samo kupovinom ribolovnice već i nekim novim idejama oko upravljanja i rada društva, naišli smo na otpor, na otpor onih koji godinama ne rade ništa i samo gledaju kako će što podijeliti, naravno i još dobiju podršku i od politike, jer su svi uvezani, i onda ti kažeš kako se treba uključiti u rad društva. Od onda sam član u Esekeru u Osijeku

miha

Kugla

Baš jebiga Miha ti kao maksim po diviziji, ti kao da ne čitaš šta sam napisao

Slaven

Citat: miha  u Siječanj 15, 2016, 20:00:15
a hebiga treba se nametnit...radom ...idejama .... itd ...

Tako je, najlakse je samo prigovarat...