Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

maverick

Opet došlo finale...di cemo po dozvolu...jeli tko vec kupio ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

dravski pecaros

danas sam čuo informaciju da bi navodno od 1.2. 2020 na cijeloj županiji vrijedila karta za otvorene vode ..nije sigurno ali čovjek mi kaže da sve vodi tome da se to realizira ...  :bye:

maverick

Mislis gdje god da kupimo sad da postoji i ta vjerojatnost....a cijene su iste kao prosle...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 30, 2019, 20:43:13
danas sam čuo informaciju da bi navodno od 1.2. 2020 na cijeloj županiji vrijedila karta za otvorene vode ..nije sigurno ali čovjek mi kaže da sve vodi tome da se to realizira ...  :bye:
Jel pod to spada u pp kopacki il on nema veze  stim  :icon_scratch:

dravski pecaros

PP Kopački je zaseban pa tako i nema osnove da ulazi unovo...

Kugla

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 30, 2019, 20:43:13
Bilo bi i vrijeme da se tako nešto napravi  :ok:

Darkestrah

Napokon, ove godine sam prvo poljubio vrata u sred radnog vremena ureda, drugi puta opet baje nema, tek nakon telefonskog poziva se vratio nazad i izdao mi dozvolu.

To su vani godinama normalne stvari (npr. Slovenija), naplata i sustav naplate dnevnih dozvola kod nas je teški debilizam.
U praksi je nekad nemoguće kupiti dnevnu, primjerice danas navečer odlučim da sutra ujutro idem loviti na Orešje, zovem lika koji inače naplaćuje dozvole, ali mi se ne javlja...ako odem i krenem riboloviti bez dozvole u prekršaju sam, bez obzira što mi društvo nije dalo najmanju šansu da platim fakin dozvolu.

U svijetu gdje se već godinama plaća sa mobitelom, satom...pm, sramota je kako je to danas uređeno u Hrvatskoj.

Poslano sa mog Mi A2 Lite koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

Tako je....to je normalna pojava. Mada se sad kod nas nakon uvođenja ovog načina ribolova očekuje ozbiljan odljev mozgova iz društava....postojati ce ozbiljan trag novca i nece moci s tim novcem tako olako raspolagati.....

alex7777

Ma sve je to (UREDU) ali zasto jednostavno nije ostala i opcija za kupit dozvolu bez mirodija preko zica i slicnih fora
Zasto da bude jednostvano kad moze i komplikovano pa ga hebi  :pirate:
Evo ja naprimjer nemam scim to odradit preko neta a ima jos takvih kladim se , u sustini zasto nije doneseno da se svaka dozvola koja se kupi uplati od strane izdavaca dozvole na racun gdje bi trebala lova bit pa nebi bilo manevrisanja , neznam mozda grijesim ispravite me  :icon_scratch: