Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Debeli šef

ja već 5-6 godina kupujem online dozvolu za more. bez greške.

maverick

Točno tako i nema nikakvih problema...meni osobno je to ok...i ostavlja malo prostora onim pijancima u razno raznim drustvima da trose taj novac ne namjenski...Trošit ce ga i ovako ali postojati ce trag koji do sad nije postojao...novac se davao iz ruke u ruku a to je kod takvih mizerno-prizemnih tipova katastrofalno.....
Nije ovo nesto revolucionarno...ali ..polako...stegnice oni ovako sve udruge, mjera po mjera....trebati ce i njima ozbiljan knjigovođa na kraju mjeseca da obradi sve a da bude po zakonu...da se zadovolje sve pravne norme...pa čim iz svog đžepa budu izdvajali za par piva...mislim da ce potraziti drugo utočište
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Ožujak 25, 2020, 16:15:48
Točno tako i nema nikakvih problema...meni osobno je to ok...i ostavlja malo prostora onim pijancima u razno raznim drustvima da trose taj novac ne namjenski...Trošit ce ga i ovako ali postojati ce trag koji do sad nije postojao...novac se davao iz ruke u ruku a to je kod takvih mizerno-prizemnih tipova katastrofalno.....
Nije ovo nesto revolucionarno...ali ..polako...stegnice oni ovako sve udruge, mjera po mjera....trebati ce i njima ozbiljan knjigovođa na kraju mjeseca da obradi sve a da bude po zakonu...da se zadovolje sve pravne norme...pa čim iz svog đžepa budu izdvajali za par piva...mislim da ce potraziti drugo utočište
Da Maw a sta cu ja i slicni meni to nsi odg :sha:

miha

pitanje je dali če biti za mirovine i plače a ne za ribolovne dozvole .... :hi:

maverick

Da ...Miha je dobro rekao...ali ajd...nadamo se da hoce ovo sve proci i siguran sam da hoce samo je pitanje u kojem vremenskom roku....A sto se tiče Alexa...tko ti kupuje one stvari preko amazona...e baya...taj ce ti pomoci da obaviš i tu kupnju...Ima negdje cijeli niz načina predlozenih kako ce se rjesavati slicne situacije....kako od onih jos starijih koji nisu informatički pismeni....netko ce negdje to odradjivati za njih a oni ce samo s uplatnicom ili vec kako otici na poštu kao sto placaju sve racune....
Mi smo takvi da realno sve promjene jako tesko prihvacamo pa čak i one koje nam koriste ali polako...naucicemo svi nesto novo i tako i idemo naprijed...razvijamo se....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Alex, ako bude do toga došlo da treba, ja ti sve odradim online

alex7777

Ma imam ja ko ce mi to odradit  :ok:  ali sam postavio retoricko pitanje  :mt1032:

alex7777

Jedino sto neznam doslovce na koji nacin i ko daje dozvole kad se to uplati preko neta koja je procedura to nisam shvatio
:hi:

maverick

alex7777

Citat: maverick  u Ožujak 25, 2020, 18:38:36
Dobiješ broj dozvole na email i to bi bilo to..
Znaci kazem ribocuvaru ja sam 28941167 i to je to  :icon_scratch:

maverick

Da  :stripii: :stripii: svake godine istotoviras broj na ruku...jedan ispod drugog...kad nestane kože onda pičiš po guzici  :stripii: :stripii:

alex7777

maverick

nekinho