Mercury

Autor toktiz, Studeni 17, 2012, 11:24:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

po novoj računici ....to je cc 1.2 l od ušče do luke  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Retfalački mačak

6,39 kg je početna težina (14,10 lb)
5,62 kg je dolazna težina (12,39 lb)
razlika za pola sata je 0,91 kg, odnosno 1,82 za sat. Kada to podijelimo sa 0,739 (po mossiju)= 2,4627 litara na sat.

Retfalački mačak

Treće mjerenje će biti najmjerodavnije.Uključujem se na dobitak na RJ-a za janjetinu i cugu.

maverick

ja jos uvijek stojim i cekam da Jura da znak da narucim janje...a vagu uopce necemo koristiti...nasipacemo litru benzina u rezervoar i stopati koliko km za koliko minuta  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Dok ne padne odluka, čamac ostaje na vezu, ne izvlači se. Janjetina je ipak janjetina + cuga= veselje za sve.

jura

Jura se nikada nekladi sa prijateljima, ali uvjek može platiti. Samo mislim da je promašena bit ove priće ato je reklamiranje pojedinaca ( majstora ) na štetu ćlanova ovog foruma.

maverick

Ma ne..mislim da nitko ne razmislja na taj nacin...a ti si se izgleda posvadjao s svim majstorima...izgleda da je grga slijedeci na redu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ma ne brinem se ni za ostale majstore ni za mercury ali pazi sta radis ...grga je moj drug  :thumbsup:

mossi

Mačak je ipak lisac sa asom u rukavu!  :notworthy:
JAKO dobra fora ovo sa librama.  :icon_thumright:

Jedva čekam treće merenje!

maverick

Svi su tu moj druze premazani sa sto masti...pusti ih...a sad vidis kako je meni...ja s njima svaki dan pijem kave  :toothy12: :toothy12:

Greys

Pa ja ovo sve čitam i samo se kerim  :toothy9:

Slaven

Malo sam pratio ovu temu i reko ajd ako je tako ok, no međutim sad nakon libri, kila i ostalih mjernih jedinica, hmmmmm

Kugla

Ma društvo, motor troši malo u odnosu na ostale i super, kanite se oklada već to janje treba što prije do ražnja dotjerati pa kako god.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Greys

Kugla zna što treba reći  :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Veljača 18, 2013, 17:59:20
Ma društvo, motor troši malo u odnosu na ostale i super, kanite se oklada već to janje treba što prije do ražnja dotjerati pa kako god.
Dobro zboriš, ja sam odmah za meeee.   :walk: