Mercury

Autor toktiz, Studeni 17, 2012, 11:24:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Nije bitna oklada, nije bitan ni rezultat, važno je naše druženje, a biti će i laganja  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Kugla

Citat: Retfalački mačak  u Ožujak 05, 2013, 21:31:30
Nije bitna oklada, nije bitan ni rezultat, važno je naše druženje, a biti će i laganja  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Ja sam odavno napisao da se okane klađenja, motor troši malo i to je to a sve ostalo skupiti lovicu i ispeći janje, i koliko se sječam svi se složili  :occasion14:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Retfalački mačak

Mudri

Znači ipak pale motor i ostavljaju vesla,ako ne budem išao raditi dolazim da to vidim uživo....... :violent1:

Retfalački mačak

Motor se pali i vozi na bajtu.
Tko hoće, može samnom od zimske luke do bajte. Krećem oko 10 sati. Umjesto goriva nosim nešto drugo.

Retfalački mačak

"mercury 20 4 t od macka....2.8 l/h"
Izmjerilo društvo za vrijeme kuhanja graha. Rekli su po povratku sa vožnje da su vozili sa 90% gasa.  :icon_biggrin: :toothy10:
Znači da ostaje samo janjetina neriješena :toothy10: :toothy10: :toothy10:

rj

opa u lovici smo ...matori za tebe je janjetina ljek ...tako da bi se mi mogli pridružit dok se ti lječiš  :icon_scratch:  :toothy9:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

a slusaj podatak, vise trosi u 70 posto gasa nego u 90
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Ožujak 10, 2013, 09:52:22
a slusaj podatak, vise trosi u 70 posto gasa nego u 90

normalno  ....to je i kod mene slučaj

maverick

isli smo na vrijeme...nismo mjerili predjene kilometre...ali sam se iznenadio.....a zadovoljan sam i s potrosnjom one 2t s dvojicom u camcu...jes da je drugi 70 kg...ali
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

kad ti je plovan čamac ....davno sam ti rekao da sam na vreme testirao kad idem sam 30 min. i kad sam sa još jednim ...trošim više kad imam saputnika ...a vreme isto ...  :icon_scratch:

Retfalački mačak

Citat: rj  u Ožujak 10, 2013, 09:49:54
opa u lovici smo ...matori za tebe je janjetina ljek ...tako da bi se mi mogli pridružit dok se ti lječiš  :icon_scratch:  :toothy9:
Lova nije problem. Love nema. Vidio si da me i konobar pročitao i sažalio se. :toothy9: :toothy9:

maverick

Retfalački mačak

Kod ovih isječaka mi ne radi ton. :angel9:

mossi

Uff sunce ti žarko, ovaj potroši u ovom videu moju godišnju potrebu za benzinom!
Ala to ideeee!  :icon_thumleft: