Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

vatrogasac

I daiwa ima nesta takvo ako se ne varam

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Ima li negdje kakva cijena :sha:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ma pun klinac...ali stari rod pod i ideju za dalje imas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Kugla

Susjed već te vidim u izradi jednog, jer počeo si te šarane vaditi ko od šale, Jura i Zvonko će ti dati  :red-card:

maverick

Ako netko ima neki stari pokidani rod pod , spreman sam dati neku kintu za njega pa da krenem u izradu  :ok:

vatrogasac

Vidjet cu ja medu kolegama, ali racunaj cca 300kn otprilike za nesta sta bi bilo iole stabilno..

maverick

Ok...nosac cu praviti sam kao ovaj s slike ...samo sto ja imam plan sve to okaciti na prokromsku bitvu  :ok:

vatrogasac

Vec sam se bacio u potragu ovako po netu, s s kolegama cu se cut kad dodu s kupa..

maverick

A koliko dodje neki novi ili negdje sam citao da netko pravi od prokroma pa da kupim samo taj gornji dio

vatrogasac

Radi koliko znam covjek u Kutini, a naletio sam na nekog novog tipa na fb, a od inoxa su ti cca 1500+kn

vatrogasac

S tim da tebi treba ovako nesto a ne klasicni rod pod, zbog ove centralne "glave" ti dolaze u obzir quadro ili tri pod

maverick

Poprilična cifra... :sha: budem vidio s kolegom ima li on neke mogucnosti da napravim nesto ... :ok:

vatrogasac

Ovaj sa slike se prodaje za 350kn, bio je negdje ugo qaudro pod za 500kn, al ne mogu ga nac