Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

di da nabavim ovakve nosace..ili ima li netko zainteresiran da napravi..dva para  :thumbsup:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

imaš kupiti u Apafišu slične montažne.
Ako se setim sutra ih slikam.  :toothy9:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Pa ne love, nije ti to CD koji lovi sam.  :love4:
Ma klasični nosač za čamac sa cevkom.
Slikam pa ako ti odgovara.  :thumbsup:

IVEK 85

Napravim ti ja,to je samo za odlaganje štapova da ne smetaju po čamcu,napravim da bude prenosno odnosno sa stegom da možeš pomaknut i stavit nosač di očeš a ne ovo na šarafe!

maverick

Da, samo za transport...a bas ovakav...namontirao bih pored vrata...Ivek , MOZES KRENUTI S POSLOM  :icon_biggrin:

ossa

I ja planiram za dogodine montirati neki halter za štap, ne znam jel da stavim ovako ili ono čereslo sa strane što ima patent kao sa stegom samo na šrafove?

Naidju krize, drukcije grize...

TonyC

Naišao na ove , dali neko koristi i kakva su mu iskustva ! ?

maverick

ti ugradbeni nisu losi ali za transport od mjesta do mjesta i s tim da ne izgubis cesto onaj gumeni cep koji ide uz njega

maverick

Stigli nosači štapova...majstor IVEK85, nemam rijeci..odradjeni perfektno i bas onako kako sam zamislio da bi trebali izgledati...vidi se majstor pecaros... :thumbsup:

retfala

nosači su prva liga. ivek svaka čast

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

IVEK 85

Hvala ljudi bitno da si zadovoljan Maverik,bilo bi dobro da narežeš M6 ili M5 u limu di češ šarafit,po meni bolje neg neki pleh vijak,samo nemoj prečerat s rupom za navoj s obzirom da je al.!

mossi

Kvalitet nosača je VRH!

Kako ste predvideli šrafljenje na čamac?
A bilo bi jako zgodno kad bi imao i ove gumirane dodatke, da se mašinica ne ošteti!

maverick

L profil je iza cijevi pa je Ivek tu napravio rupe  :thumbsup: