Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vatrogasac

Imas covjeka u Os koji radi te stvari od inoksa, ako hoces mogu ga pitat broj telefona?

maverick

Moze ali ima i kolegu koji bi to mozda mogao...bas ga budem pitao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Ako ti netko od ukucana ima FB pogledaj pod Rapax Šojka, covjek cuda radi.

Mornar Popaj

Jel zna netko kako se književno izgovara ovo malo čudo i gdje se može kupiti ( i koliko košta )

Ne pecam šarane sa uključenim baitrunerom, a planiram nabavit signalizatore i neki rod-pod za Dunav ( da mi štapovi stoje pod 45 u odnosu na vodu ) Dopizdilo mi kupovanje kineskih zvončiča i starleta.
Jer ako mi štapovi ne leže u ovakvim, ili sličnim zatvorenim držačima, bojim se da ću ih tražit po dunavu  :uf:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

vatrogasac

Maverick broj covjeka za rod pod u inboxu.

alexdja

A možda bi cev bila nejjednostavnije rešenje...  :sha:

Nema više divljeg bučka. :no:

Slaven

Marijo mani se toga, veruj mi na riječ, ako ne vjruješ sjeti se ovog posta za jedno par mjeseci :uf:

maverick

Imam nosače za pecanje ....šarana...soma ....smuđa....ali uvijek volim experimentirati...a Jura bi bio testni vozač   :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

pajdo77

Hoće li ti biti rolne nad vodom kada gurneš štapove u držače ili ja to nešto krivo kontam po običaju?

No

nešto krivo. nosači  za šarana i soma stoje na dasci kraj motora a ovi drugi su za parkirat štap kad ulovim ribu i tu odlažem štap kad mijenjam poziciju

pajdo77

maverick

Odlično riješeno...jeli se mogu te cijevi podići prema gore iz toga položaja u kojem su sad

No

mogu     i naravno lijevo desno