Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Uh, odličan sistem, puno bolje riješeno nego sto sam do sad viđao...ovo bi se moglo postaviti i kao glavni nosači...bitno da kod kontre mogu ići gore  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BeGo

Stega iz lidla sa kuglom za podesavanje nagiba...iskoristio sam vilice od ugo rod poda i na cijev izbusio rupe da te vilice udju...zamisljeno da stega ide na camac a cijev u gornji dio stege na slici...jos samo treba vidjeti kako ce biti u praksi

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

maverick

I ja sam jedno deseti put prepravljao nosace  :stripii: ovo je kolekcija za ljeto/jesen 2016
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Rap

maverick

A slicno smo napravili juri. Samo sto moji idu na one dvije trube na kraju camca. Tako da su stapovi van camca..za vikend idem pecati...nadam se da ce to biti to  :stripii:

maverick

maverick

Rap

No

jel to onaj prologic c1 u nosaču

maverick

Da prologic..a inace imam onu plocicu od inoxa 100x100 na koju šarafim sve..imam isto i na drugoj strani...kad sam mjerkao..bilo sve ok...kad sam ponio štap da isprobam, nekako mi se drška ucinila predugackom...inače ovo su mi četvrti nosaci zadovoljan sam...stanu u komoru...pomjeraju se u svim smjerovima...Koliko ja pecam bice vise nego odlični  :ok:

šajzika

Ti c1 su predivni stapovi :hi:
Jel imamo koji nosac da se kaci nabitve
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pravio sam na bitvu ali ide s jedne na drugu stranu

Rap

U biti tebi niti ne trebaju stapovi sa tolikom ruckom.Nemas potrebe za veliki izbacaj.

maverick

Pa da...par metara bacim...rucka tu samo smeta...